Вие сте тук
Начало > Шоу > ЛЕФТЕРОВ ОТРЕЧЕ ДА Е РЕВНУВАЛ МИРЕЛА ОТ ВАЛЕРИ, НО ПРИЗНА ЗА МАНИ

ЛЕФТЕРОВ ОТРЕЧЕ ДА Е РЕВНУВАЛ МИРЕЛА ОТ ВАЛЕРИ, НО ПРИЗНА ЗА МАНИ

димитър лефтеров dimitar lefterov

Беше ми изключително трудно да бъда в едно племе с Мирела, защото аз имах изключително други виждания за играта. Аз исках да играя от самото начало срещу хората, с които тя се съюзи, но за съжаление не се получи. Това заяви след излизането си от „Игри на волята“ Димитър Лефтеров.

„Не съм ревнувал Мирела от Валери, когато са показвали близост. Тогава бях разочарован от това, че тя не дойде да ми каже, въпреки че всеки виждаше какво се случва. Даже напротив, уверяваше ме и ми се кълнеше, че нищо няма да се види и нищо няма да се разбере, всички знаем къде сме“, допълни той.

ЛЕФТЕРОВ ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ ВДИГНА РЪЦЕ ОТ МЪЖКИ ОФЕРТИ

„Разбрах, че има нещо между Мирела и Валери още в лодката, когато пътувахме, защото понякога един поглед е достатъчен. Но аз още тогава ѝ казах, че ще се радвам, стига всичко да е наред при тях“, призна той в интервю за vbox7.

„След излизането ми получих признание и извинение от Валери, че така са се случили нещата и наистина знам, че той много ме оценява като човек и като приятел, за което съм му много благодарен. Не смятам постъпката за Мирела и Валери за предателство. Смятам това, че Мирела говореше в очите ми неща, които явно не са така и които всички видяхме, че не са така, за доста недостойна и неуважителна постъпка. В крайна сметка всеки гледа да се изкара в най-добрата светлина. За съжаление това беше на мой гръб, но не се сърдя“, допълни Лефтеров.

ДИМИТЪР ЛЕФТЕРОВ ВЪЗСТАНОВИ ФОРМАТА СИ СЛЕД „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

„Имам симпатии към Мани. Мани е много готин човек, но отношенията ни са чисто приятелски. Наистина много си говорихме с нея и с Гого, когато дойдоха и чак ми е странно, че се зачекна темата, че има нещо между нас, ама ето пак съм с ризка“, пошегува се той.

Top