Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЛЕЙДИ БИ НЯМАЛА ПАРИ ДОРИ ЗА ХЛЯБ

ЛЕЙДИ БИ НЯМАЛА ПАРИ ДОРИ ЗА ХЛЯБ

лейди би бойка щерева leidi bi boika shtereva

Бойка Щерева, позната в шоусредите като Лейди Би, предизвика истински фурор с появата си на сцената на „Гласът на България“. Журито на музикалното риалити онемя пред изпълнението й. Това бе своеобразното завръщане на Лейди Би, която в последните 10 години изчезна от сцената.

Певицата с мощен глас роди дете, а в момента работи като учител по пеене. Въпреки удивителните си възможности като певица, Лейди Би никога не стана голяма звезда, тъй като няма връзки и финансови възможности. Като изпълнител тя няма работа и дори й се е случавло да няма пари за хляб и мляко.

Отчаяна от ситуацията в шоубизнеса, тя решава да се оттегли. Сега обаче е решила да пробва отново и да съживи кариерата си и да напомни какъв глас на световно ниво има.

„Да почнем ли да се бием за теб или ти идваш само да ни изненада?“, попита наивно Дара, а след като МИро отиде при Бойка и я прегърна, младата й колежка заяви: „Ще лятат обувки! Миро, внимавай!“.

ЛЕЙДИ БИ СПИРА С ГОЛОТИИТЕ, СТАВА ГОСПОЖА

Емоционалната дива от Пазарджик беше объркана към кой треньор да се присъедини, като по-късно в „Преди обед“ обясни, че сърцето й е казвало Мария Илиев, а разумът МИро, при когото всъщност се присъедини, пише „Уикенд“.

„Бойка Щерева е един от най-големите гласове, които съм срещал през годините“, заяви Миро.

Някои от зрителите обаче упрекват участието й, тъй като е вече познато име на музикалната сцена у нас, но пък други я защитиха.

Top
>