Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АНЕЛИЯ – ПРЕЛЪСТЕНА И ИЗОСТАВЕНА ОТ „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

АНЕЛИЯ – ПРЕЛЪСТЕНА И ИЗОСТАВЕНА ОТ „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

anelia анелия

Фолк звездата Анелия ближе люти рани и вече месеци наред лекува разбито самочувствие. Причината – била е прелъстена и изоставена от музикалното шоу на бТВ „Гласът на България“. Певицата имала договор за участие в предаването като треньор на мястото на напусналата Галена. В последния момент обаче я изхвърлили и вместо нея взели Мария Илиева.

Анелия смятала работата си в „Гласът“ за бетонирана буквално дни преди старта на снимките на новия сезон, пише „Уикенд“. С певицата били водени разговори още миналата година, когато стана ясно, че Галена се разделя с музикалния формат след два сезона, в които беше треньорка в него.

Чалгаджийката от Смядово влезе в журито заедно с Дара, Иван Лечев и Любо Киров, но още на финала на деветия сезон, излъчен миналата година, тя съобщи, че напуска.

Месеци наред хората се чудеха кой ще я замени. Смяташе се, че това ще бъде голяма звезда от средите на фолка, тъй като в 12-годишната история на шоуто у нас не е имало нито един сезон, в който в журито да не е присъствала фолк звезда.

ИЗПЛУВА ИСТИНАТА ЗА НАПУСКАНЕТО НА ГАЛЕНА ОТ „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

Оказа се обаче, че тази година е първата без представител на лекия жанр в „Гласът“. В края на април, когато вече беше изтекъл срокът за подаване на заявки за участие в шоуто, от бТВ съобщиха, че новият треньор е Мария Илиева. Тя дори призова кандидат-певците да се явят на кастинг – явно не знаеше, че срокът е приключил.

Източници на изданието разкриват, че Мария Илиева е отмъкнала треньорското място на Анелия буквално в последния възможен момент.  Неясно как, зипълнителката на „Лунен сън“ е влязла в предаването, разбирайки правилото, че в него непременно трябва да участва фолк звезда.

От продукцията звъннали на Анелия, за да й съобщят, че вече нямат нужда от нейните услуги, защото в „Гласът“ занапред няма да има чалга. Звездата от Стара Загора била съкрушена. Тя се чувствала толкова нарадена и обидена от бТВ, че до ден днешен не можела да се възстанови.

Мъжът на фолк звездата Любомир Захаринов същобил много ядосан. Той планирал да направи масирана кампания там на хазартния си безнес, както преди време мъжът на Галена финансира бТВ в знак на благодарност, че е дала трибуна на жена му.

След изхвърлянето на Анелия от формата, Захаринов се зарекъл, че телевизията няма да види и пукната стотинка от парите му.

Top