Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПОДАРИХА НА ЙОРДАНКА ХРИСТОВА ПРЪСТ ОТ МАНАСТИР

ПОДАРИХА НА ЙОРДАНКА ХРИСТОВА ПРЪСТ ОТ МАНАСТИР

yordanka-hristova йорданка христова

Йорданка Христова стана на 80 години на 10 септември, а Националната телевизия ще почете голямата певица със специално издание на предаването на „БНТ завинаги“, което ще бъде излъчено на 17 септември. То е посветено на 60-годишната ѝ впечатляваща кариера и водещият Драго Драганов е подготвил куп изненади.

Един от най-емоционалните моменти в предаването е подаръкът, който екипът ще поднесе на своята специална гостенка. От Кукуш родното място на баща ѝ, бе донесена пръст от оцелелия по чудо след опустошителен пожар в града тамошен манастир „Свети Георги“. В саксия в тази пръст бе посадено и цвете за юбилярката, което да краси дома ѝ.

Много вълнуваща ще е и срещата на певицата с младата Йорданка Христова. Не, това не става чрез архивни кадри, която телевизията майка пази в Златния си фонд. Изпълнителката на „Песен моя, обич моя“ ще бъде изненадана от Мария Илиева – певицата, която влезе в образа на младата Йорданка Христова в сериала „Порталът“, излъчен преди време по БНТ. Двете ще имат възможност да си поговорят, а самата Мария признава, че винаги се е възхищавала на жената, в чийто образ е имала честта да влезе.

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА РАЗКРИ РЕЦЕПТАТА ЗА ВЕЧНА МЛАДОСТ

Още няколко срещи със свои колеги ще има в студиото на БНТ Йорданка Христова. Пред камерите да я разцелува пристигна Васил Найденов, както и участниците в турнето „Обич и песен“ – Мими Иванова, Роси Кирилова, Силвия, Теди Кацарова, Мая Нешкова, дует „Шик“, Милица Божинова и братя Аргирови. Всички те ще разкажат забавни истории, които са им се случили с Данчето, докато обикаляли страната.

Водещият Драгомир Драганов призна пред „Филтър“, че от вълнение забравил да подари в ефир уникалната фотография, която открил в архивите на телевизията, но пък направил това, след като снимките на предаването приключили. Сега Йорданка Христова се готви за големия си концерт в Зала 1 НДК на 21 ноември, на който ще отбележи и двата си юбилея накуп. Очаква се скоро да излезе и автобиографията ѝ и в нея певицата да разкрие дълго пазени тайни, пише „Филтър“.

Top