Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЛЕНА БОРИСЛАВОВА КРИЕ, ЧЕ Е БРЕМЕННА

ЛЕНА БОРИСЛАВОВА КРИЕ, ЧЕ Е БРЕМЕННА

лена мирослав иванов бориславова lena borislavova miroslav ivanov

Една от най-одумваните българки – Лена Бориславова, е бременна, твърди „България Днес“. Новината бе потвърдена от няколко независими източника на изданието. А на всичкото отгоре вездесъщите папараци на вестника успяха да заснемат наедрялото коремче на Лена, което дори и дебелото палто не успява да скрие.

Самата Лена пази от публичното пространство новината, тъй като е още в самото начало на бременността.

Бориславова е в 4-ия месец. И се очаква да стане майка през септември, малко преди местните избори. Точно поради тази причина по-рано вчера юристката обяви, че Лена няма да е кандидат на „Промяната“ за кмет за София, а ден по рано Бориславова се отказа от депутатското си място в парламента.

МИРО И ЛЕНА КРИЯТ ТАЙНО БЕБЕ В ЯМБОЛ

Лена се сгоди преди по-малко от година. Бъдещият жених е Мирослав Иванов – зам.-председател също от „Промяната“.

Бившата началничка на кабинета на Кирил Петков бе засечена от екип на „България Днес“ по време на разходка към дома си. Въпреки че в последните дни в София е студено, Лена залага на ходене пеш, а не на прибиране с такси. Един от неписаните закони, когато една дама е бременна, гласи, че тя трябва да се движи колкото се може повече. Точно това прави и Лена.

лена бориславова

В студените дни Бориславова е екипирана дебело. На главата си има шапка. Палтото на бившата говорителка на „Продължаваме промяната“ е почти до коленете й.

ЛЕНА НЕ Е РАЗВАЛИЛА ГОДЕЖА С МИРОСЛАВ

В ръка Лена държи вкусен козунак, а с другата телефон, по който говори. Най-вероятно Бориславова провежда разговор по работа. Въпреки че красивата Лена, както стана популярна юристката, се отказа от депутатското място, тя продължава да работи.

Въпреки че първите месеци на бременност са най-тежки, Лена изглежда суперсвежа и в отлична форма.

В един момент красивото лице на „Продължаваме промяната“ започва да си похапва от тестеното изделие. Явно бременността изморява Бориславова и тя се нуждае от повече калории, които си набавя от козунака.

Top