Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЗАПОЧВАТ СНИМКИТЕ НА СЕРИАЛ ЗА ХАРИ ПОТЪР

ЗАПОЧВАТ СНИМКИТЕ НА СЕРИАЛ ЗА ХАРИ ПОТЪР

хари потър harry poter

Магьосническият свят на Хари Потър ще оживее в нов телевизионен сериал с чисто нов актьорски състав. Сериалът ще бъде базиран на книгите на писателката Джоан Роулинг и ще бъде продуциран в продължение на десетилетие, като всеки сезон ще се основава на една от седемте книги.

Книгите за Хари Потър са сред най-продаваните на всички времена, като са продадени повече от 600 милиона копия по целия свят.

ХАРИ ПОТЪР ЩЕ СТАВА БАЩА

„Поредицата ще включва нов актьорски състав, който да води ново поколение фенове, пълен с фантастични детайли, много обичани герои и драматични места, които феновете на Хари Потър обичат повече от двадесет и пет години“, каза Warner Bros Discovery в прессъобщение.

Всеки сезон ще бъде „автентичен спрямо оригиналните книги“, като Роулинг е посочена като изпълнителен продуцент на сериала.

ФЕНОВЕТЕ ПРАЗНУВАТ: ЗВЕЗДИТЕ ОТ „ХАРИ ПОТЪР“ СЕ ВРЪЩАТ В ХОГУОРТС

Роулинг се превърна в противоречива фигура през последните години заради позицията си, свързана с половата идентичност и възгледите й относно допускането на транс жени в пространства само за жени. Нейните възгледи доведоха до противоречия сред някои фенове на Хари Потър.

Top