Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЛЕНА БОРИСЛАВОВА КРИЕ РАЗВОД

ЛЕНА БОРИСЛАВОВА КРИЕ РАЗВОД

лена мирослав иванов бориславова lena borislavova miroslav ivanov

Лена Бориславова крие поредна лична драма, а именно раздялата на родителите си. Оказва се, че баща ѝ Здравко и майка ѝ Искра не съжителстват заедно, а таткото на Лена дори има нова жена до себе си. Именно с нея той позира на профилната снимка в личния си фейсбук, а кадърът е заснет по време на тяхна романтична почивка във Венеция, пише Ретро.

Впечатление прави, че явно родителите на Бориславова не са запазили съвсем топли отношения, защото дори не са приятели в социалните мрежи и не поддържат контакт там. Майката на Лена споделя единствено самостоятелни снимки и такива с двете си щерки, но продължава да се представя с фамилията на своя съпруг. Към момента тя работи на висока позиция в българския филиал на голяма датска спедиторска фирма за превозване на различни товари. Бащата на Бориславова пък е бизнесмен. Той е собственик на две дружества – „МЛ-92“ ЕООД и „МЛ-98“ ЕООД, чиито имена са съставени от инициалите на имената на двете му щерки Лена и Маргарита. И двете са регистрирани на територията на София и се занимават с търговия с различни медицински консумативи.

Таткото на Бориславова е съдружник и в известен софийски дентален център, който предлага услуги като рентгенова и образна диагностика, извънболнично дентално лечение, консултации и редица други. Здравко участва още и в управлението на медико-диагностична лаборатория на територията на град Сливен с още трима души, от която получава допълнителни финансови инжекции.

ЛЕНА БОРИСЛАВОВА КРИЕ, ЧЕ Е БРЕМЕННА

Лена Бориславова упорито се опитва да крие семейството си от общественото любопитство, насочено към нея и личния ѝ живот в последно време. Тя не споделя снимки с роднините си с изключение на по-малката си сестра Маргарита, която е лекар по професия и работи като анестезиолог в болница в покрайнините на Париж. За пръв път майка си пък бившата говорителка на Кирил Петков показа по случай погачата на новородената си дъщеря Деа. Тогава тя събра нея и свекърва си в столичен ресторант, където бе направен ритуалът по орисването на дъщеричката ѝ. На събирането обаче присъствали само жени, както повелява традицията.

Впечатление прави, че никой от семейството на Бориславова не взема отношение по повод скандалите, които непрестанно бушуват покрай нея, нито пък се вълнува публично от политическите ѝ напъни, но пък дейно помагали за отглеждането на бебето. Годениците Лена и Миро станаха родители за сефте през септември миналата година. Доскоро двамата живееха в малък апартамент в стара кооперация в столичния квартал „Лагера“, но от няколко седмици насам били новодомци. Те се преместили в луксозна сграда, намираща се буквално на жълтите павета в София, където наели жилище под наем.

Top
>