Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЛИЯНА ПРЕОДОЛЯ ШОКА ОТ УБИЙСТВОТО НА ПЪРВИЯ СИ ЛЮБОВНИК

ЛИЯНА ПРЕОДОЛЯ ШОКА ОТ УБИЙСТВОТО НА ПЪРВИЯ СИ ЛЮБОВНИК

liana-лияна

Лияна най-сетне преодоля шока от убийството на първия си приятел. Драмата се разиграва, когато певицата е непълнолетна, едва на 16 години. Тогавашният й любим – наркобосът от СИК Фалконети е застрелян пред очите й.

„Някак си психиката ми в този момент се заключи и отказа да приеме случилото се, но всичко това рефлектира…“, казвала е изпълнителката и е добавяла, че допреди 5-6 години, минавайки покрай мястото, винаги обръщала главата си на другата страна.

Вече не го прави. Нещо повече – Лияна грабна пистолет и стреля по мишена на столично стрелбище. Певицата съвсем целенасочено отишла, за да пребори най-сетне фобията си от огнестрелни оръжия.

„Когато се изправиш очи в очи със страховете си, когато докоснеш „нещото“, което е всявало ужас в съзнанието ти и е сковавало тялото си“, сподели Лияна към видеото, което сподели в социалната мрежа.

В клипчето се вижда как певицата трепери от ужас, тръска ръце, усмихва се нервно, а после застава срещу мишената и стреля, пише Уикенд. „Обещах си да преборя всичко онова, което ме е спъвало и дъпрало назад – страхове, лоши спомени, вредни хора! И успявам! И побеждавам“, допълни певицата.

Top
>