Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СТАНА ЯСНО ЗАЩО ЕМО ЧОЛАКОВ СИ ТРЪГНА ОТ БТВ

СТАНА ЯСНО ЗАЩО ЕМО ЧОЛАКОВ СИ ТРЪГНА ОТ БТВ

Дългогодишният водещ и любимец на зрителите на бТВ Емил Чолаков изненадващо обяви, че напуска телевизията. След 13 години успешна кариера в ролята на водещ на прогнозата за времето колоритният синоптик решил, че е време за ново начало. Според източник на Уикенд причината била твърде ниската заплата, която получава.

Чолаков получавал чисто около 2200 лева на месец. Когато започнал в медията преди години, се разписвал срещу 1400 лева. Сега обаче тези пари изобщо не му стигали. Емо говорил няколко пъти с шефовете да му качат възнаграждението, но след като получил категоричен отказ, решил да смени бранша.

„За мен това е професия, а не хоби. Не съм красавица с богат любовник, която се изявява на екран и чете прогнозата между другото, за да си гали суетата. С моя труд издържам семейство“, отсича Емо, намеквайки, че професията в последните години се напълни с фубавелки с богати спонсори, за които не е важно колко пари получават.

Неотдавна Чолаков получил примамлива оферта в частна компания срещу почти двойна заплата – 3500 лева. За решението му надделял и фактът, че от години изплаща непосилен ипотечен кредит, който стопрявал финансите му всеки месец.

Top
>