Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ЛИЛА ОТ „ОПАСНО ИЗКУШЕНИЕ“ ВЛИЗА В ЗАТВОРА С ГАДЖЕТО

ЛИЛА ОТ „ОПАСНО ИЗКУШЕНИЕ“ ВЛИЗА В ЗАТВОРА С ГАДЖЕТО

айшегюл чънар aishegul chunar

Айшегюл Чънар, която изпълнява ролята на Лила Аргун в „Опасно изкушение“, ще лежи в затвора за провинение отпреди 2 години. Турската Темида отсъди актрисата да прекара зад решетките 7 месеца и да плати солидна глоба за обида на униформен служител. Наказанието не подлежи на обжалване.

В затвор ще влезе и в бившият интимен приятел на тв звездата Айшегюл и Фуркан Чалъкоулу безчинствали заедно на 30 юни 2021г. в турски хотел, а когато дошла полиция да ги арестува, оказали съпротива.

Годеникът на екранната Лила аргун дори заплашил с пистолет ченгетата, за което преди дни магистратите решиха да го лишат от свобода за срок от 8 години.

ЗАДЪРЖАХА ИЗВЕСТНА ТУРСКА АКТРИСА СЛЕД ЕКШЪН В ИСТАНБУЛ

Няколко месеца след екшъна в хотела Айшегюл била спряна за проверка от полицейски патрул и в колата й били открити наркотични вещества. Тогава тя се заклела, че дрогата не е нейна, а на гаджето й. Впоследствие двамата с Фуркан се раделили – говори се, че той не могъл да й прости, че го е натопила.

Госпожица Айшегюл Чънар не е единствената голяма звезда от малкия екран, за която турската прокуратура е искала наказание.  Преди години държавното обвинение настоя за 10 месеца „на топло“ да се озове Зухал Олджай, която понаваме като Гюнюл – майката на Толга и Коркут в сериала „Една любовна история“ и Дилек в в теленовелата „Ифет“.

Top