Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЛИЛИ ИВАНОВА УВОЛНИ ШОФЬОРА СИ

ЛИЛИ ИВАНОВА УВОЛНИ ШОФЬОРА СИ

лили иванова lili ivanova

Лили Иванова е уволнила навръх Нова година шофьора си, пише „България Днес“. Причината била финансов спор между двамата. Персоналният превозвач на примата, който управлява луксозния й джип, получавал 2000 лева месечно, разкриват хора от близкото обкръжение на Лили. Мъжът обаче преценил, че това не му е достатъчно, и поискал от естрадната легенда да увеличи възнаграждението му. Певицата обаче отказала и скоро след това уволнила шофьора си.

Най-приближеният до иконата на българската поп музика е нейният мениджър и „личен асистент“ Николай Недеков. 36-годишният левент организира най-големите изяви на живо на изпълнителката на „Ветрове“, включително и хитовия й концерт в Народния театър. Той разкрива, че „е наясно със завистта, която съпътства“ знаменитата му работодателка.

„Виж какво, казала му Лили, когато постъпвал на работа при нея, сега, когато си толкова близо до мен, злобата и завистта, които ме съпътстват, наред с огромната обич на публиката ще се прехвърлят и към теб!“ Тогава не осъзнавах какво точно ми е казала, но сега вече го усещам. Това наистина е нейният живот – изпълнен с обич и омраза“, довери Недеков.

ЛИЛИ ИВАНОВА ОГРАБЕНА ОТ РОДНИНИ?

От колеги, допуснати до мезонета на примата на тузарската столична улица „Оборище“, пък става ясно, че „личният й асистент“ по Нова година е сменил и визията си. Младият приближен на Лили, който досега се движеше със сресана назад черна коса, си е пуснал бретон и се е изрусил. Те обаче не уточняват дали импресариото е взел това решение сам, или топпевицата също е имала пръст в промяната на прическата му и превръщането му в блондин.

Източниците ни от най-близкия кръг на естрадната легенда разбиват на пух и прах публикацията в столичен таблоид, че Лили е била завързана и обрана посред бял ден в дома си от неизвестни апаши.

„Няма такова нещо!“, категорични са запознатите с битието на Лили. Те изтъкват, че славеят от Лудогорието ползва 24-часова охрана. Никой не може да попадне в покоите й, преди да е минал „цедката“ на гарда, който дежури на входа на кооперацията. Освен това изпълнителката на „Панаири“ не прави и крачка извън дома си пеша и винаги е в компанията на „личния си асистент“. „Излизат обикновено в ранния следобед и се качват веднага на джипа“, описват ежедневието на примата нейни комшии. Те твърдят, че на първия етаж на кооперацията живеел бразилски дипломат, което също допринасяло за строгия режим на достъп до сградата. На четвъртия се ширел синът на предприемача Васил Василев – Слави Василев, който като наследник на богаташ също имал собствена охрана.

ЛИЛИ ИВАНОВА НЕ ХОДИ В NOVA, ЗАЩОТО НЯМАЛИ КАМЕРА С ФИЛТЪР

Съседите на певица №1 на България са изключително доволни, че заради Лили Иванова цените на 300-квадратните жилища ударили тавана. Наскоро неин комшия продал апартамента си за рекордните 600 000 евро, научи още вестникът.

Напоследък, разбра „България Днес“, естрадната звезда разредила визитите на най-близките си приятели в гилдията – Богдана и Стефан Димитров и Васил Найденов. Това не се дължало на охладняване в отношенията им, просто Лили наблегнала на едно ново приятелство – с братя Аргирови. Тя, разбира се, се познавала с тях отпреди, но сега неизвестно защо се сближила много с най-известните близнаци.

„През ден й гостуват“, твърдят нейни съседи. Приближените на Лили допускат, че тя подготвя с Аргирови съвместен проект, но и тримата още го пазят в тайна.

Top
>