Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЛИЛИЯ МАРАВИЛЯ СЕ ИЗНЕСЕ ОТ ДОМА НА ИТАЛИАНЕЦА

ЛИЛИЯ МАРАВИЛЯ СЕ ИЗНЕСЕ ОТ ДОМА НА ИТАЛИАНЕЦА

лилия маравиля liliya maravilya

Актрисата Лилия Маравиля ще се присъедини към състава на хитовия българския сериал „Вина“ по идея на Виктор Божинов. Край Сандански, където се очаква да се реализира лентата, тя ще е в компанията на познати и обичани арстисти, сред които Михаил Билалов и Герасим Георгиев – Геро.

С отбора от „Голата истината за група Жигули“ – най-гледания филм у нас, тя ще пресъздаде историята за минало и настояще, преплели още усещането за любов и предателство.

ХРИСТО ШОПОВ И ЛИЛИЯ МАРАВИЛЯ ОБИКАЛЯТ С „ДОГОДИНА ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ“

Любопитна подробност е, че заради ролята си в поредицата звездата чете книги за винопроизводство, обучава сеп ри специалисти и обикаля местности, известни с напитката на Дионисий. Подробностите за превъплъщението й се пазят в тайна, като дори самата тя предпочита да сюрпризира зрителите, появявайки се с нов образ във втория сезон на сагата, пише „Галерия“.

По думите й все още не се чувства „в час“ с материята, но вярва, че бързо ще навакса. За целта актрисата със строг график е свела всички останали ангажименти до минимум – от месеци насам тя е прекратила своите безплатни курсове.

Снимачният процес на „Вина“ вече е започнал – в село Хърсово, близо до Мелник. Това налага раздялата между Лилия и семействоот й – италианеца Лука и дъщеря им Паола. Временно Маравиля се е изнесла от семейния апартамент. Разбира се, във всеки възможен момент се връща в София, за да наглежда близките си.

Top
>