Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЛОРД МИНЧЕВ НАХРАНИ ПРЕСЛАВА

ЛОРД МИНЧЕВ НАХРАНИ ПРЕСЛАВА

Евгени Минчев отново демонстрира как със стила си може да изравни със земята всеки роден ВИП, а този път на мушката му е Преслава. Лордът направи блестящ коментар на визията на Преси, с която се появи на сватбата на колежката си Джена, пише Хотнюз. Според Евгени, тя е облечена „като молитва, отправена в трамвай“. „Сгушена, прибързана, като едва оцеляла от токов удар, роклята й е един угасващ лъч, третиран с черна спирала номер Няма значение“, безкомпромисен е Минчев.

Евгени се чуди защо Преслава се опитва да се прави на Марлене Дитрих и да „участва в това жертвоприношение на скули, мимики и грим“. Той го смята за напълно ненужно. Точно толкова ненужно, колкото „прерязаната сънна артерия на колана й“.

Лордът предполага, че той вероятно е съставен от приспивателни и не скрива, че му тежи в погледа и усложнява мозъчната му дейност, „горяща да види Преслава бляскава, ароматна от цвят и вибрираща в естетичски оргазъм, спаднал според мен с обичането на тази роклА“, пише Телеграф. Минчев е безкомпромисен не само към облеклото на фолк дивата. Той определя прическата й като „бурен поток, в който обаче крякат жаби, а не плуват лилии“.

Лордът си позволява да даде приятелски съвет на Преслава, с който смята, че ще я направи богата – да си поиска обратно парите от гримьора, фризьора и дизайнера си и предварително благодари за десетте процента, които следва да му изпрати. preslava

Top
>