Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЛОРЕНЦО НА СОФКА ПАК ВЛЮБЕН, ЗАПОЗНА МАЙКА СИ С ПОРЕДНАТА

ЛОРЕНЦО НА СОФКА ПАК ВЛЮБЕН, ЗАПОЗНА МАЙКА СИ С ПОРЕДНАТА

лоренцо софи lorenco sofi

Синът на Софи Маринова Лоренцо, пак е хлътнал до уши и влюбен в поредната си изгора.

Наследникът на ромската перла допреди няколко месеца бе сгоден за комшийката си от Етрополе Мария, но в последния момент реши да отмени сватбата. А причината бе появата на друга девойка в живота му.

Новата на Лоренцо се казва Катерина. Изглежда, романсът между забъркващия се постоянно в проблеми син на Софка и изгората му продължава. Даже нещата стават по-сериозни. Преди дни Лоренцо е запознал майка си с поредната си половинка, пише „България Днес“.

ПАЛАВИЯТ ЛОРЕНЦО ЩЕ СТАВА РАПЪР, НЯМА ДА СЕ ЖЕНИ

Както винаги, ромската перла е останала възхитена от „снахичката“ и много я харесала. Именно Софка качи снимка на младите влюбени, под която постави едно сърчице. Маринова била категорична, че Катерина има ангелско лице и е точно за наследника й.

Никога досега ромската перла не е казвала лоша дума за някое от завоеванията на сина си. Софка по принцип гледа да не се меси в живота на единствения си наследник. Лоренцо държи майка му да изкаже мнението си за по-сериозните му гаджета. Точно поради тази причина младият певец, който наскоро не е избухнал с песен, изчаква да види как ще се развият отношенията му с девойките и чак тогава ги среща с популярната си майка.

Софка се надявала, че с Катерина Лоренцо ще спре да се забърка в проблеми и скандали. Мацката до единствения наследник на Маринова се стремяла да го пази от „приятели“, които го тикат по лошия път, по който бе тръгнал.

Top
>