Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЯНА МАРИНОВА СЕ РАЗДЕЛИ СЪС СИНА СИ

ЯНА МАРИНОВА СЕ РАЗДЕЛИ СЪС СИНА СИ

яна-маринова

Още от малко момиче Яна Маринова мечтае да стане майка и да има син, който при това да бъде не каква да е зодия, е единствено и само овен. Това признава талантливата актриса в предаването „Търси се“. „На 9-10 г. вече знаех, че искам син и да бъде зодия овен. Ама той взе, че стана телец за един ден“, разказва Яна за своите трепети.

От първите моменти, когато започва да мечтае за дете, до сбъдването на мечтата й минават по-малко от 15 г. Актрисата е само на 23, когато ражда Никола. Въпреки това само няколко години по-късно й се налага да се раздели не само с първия си съпруг Богомил, но и с Никола, който отива да живее при баща си. „Не ми беше трудно“, признава искрено Яна, обяснявайки, че е за нея това е било правилното решение, защото детето само избрало да отиде да живее с баща си. Това не къса връзката със сина й, напротив – двамата остават много близки.

ЯНА МАРИНОВА РАЗТЪРСИ С ИЗПОВЕД ЗА ТЕЖЪК ПЕРИОД

Никола почти успява да разплаче майка си в ефир, когато в записаното към нея послание посочва, че са страшно близки и й има пълно доверие за всичко. 45-годишната хубавица е страшно щастлива, не само, че Никола е борбен, упорит и свестен човек, но и, че го харесва. „Веднъж в един пост във фейсбук написах, че имам щастието освен да обичам сина си и да го харесвам. Получих много коментари „Какви са тия глупости. Как така да обичаш, да харесваш“, разкрива още Маринова, която не се трогва особено от подмятанията.

Любопитните разкрития за личния живот на актрисата продължават и с това, че тя не просто харесва Майкъл Джексън, а е „болен фен“ на Краля на попа. „Телефонът ми вече 20 г. звъни с „Men in the mirror“, допълва Яна.

Top
>