Вие сте тук
Начало > Шоу > ЛОША НОВИНА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ФЕНОВЕ НА „ЮЖЕН ВЯТЪР“

ЛОША НОВИНА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ФЕНОВЕ НА „ЮЖЕН ВЯТЪР“

южен вятър yujen vyatur

Сръбският филм „Южен вятър: Ускорение“ отложи премиерата си в България. Продължението на най-касовия филм в западната ни съседка от последните 20 години трябваше да зарадва феновете у нас още този месец. Заради сложната епидемична обстановка в страната ни обаче представянето на заглавието вече ще се състои на 4 февруари.

„Южен вятър 2“ стартира вече европейското си турне. Само за един уикенд филмът събра забележителните 100 000 зрители в Сърбия. Бляскавата премиера се състоя в Белград, а по червения килим преминаха голяма част от ъндърграунд героите на хитовата продукция, начело със сръбската звезда Милош Бикович и режисьора на продукцията Милош Аврамович.

„ЮЖЕН ВЯТЪР 2“ ТРЪГВА ПО КИНАТА ДО СЕДМИЦИ

„Не мога да се побера в кожата си. Толкова съм щастлив. Само за 4 дни успяхме да подобрим рекордните гледания на първата част на филма. Благодаря на всички от сърце. Ще се видим съвсем скоро и в България“, сподели Милош Бикович за всички фенове на екшън филма у нас.

Мащабната продукция проследява историята на Петър Мараш (Милош Бикович), който има амбицията да разшири бизнеса си, вкарал го в затвора в първата част на филма. „Ускорение“ удвоява екшъна, бързите скорости и мрежата от наркотрафиканти. Действието се развива паралелно в няколко държави, включително и на родна земя, където Мариан Вълев, Захари Бахаров и Асен Блатечки продължават работата на българската групировка, водена от Христо Шопов (Димитър) през 2018 г.

Top