Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЛОШИ ДНИ НАСТЪПИХА ЗА ФИЛИП БУКОВ

ЛОШИ ДНИ НАСТЪПИХА ЗА ФИЛИП БУКОВ

filip bukov филип буков

Гени за по-висок риск от сърдечни заболявания има секссимволът на българското кино Филип Буков.

Това показват потвърдените генетични изследвания на актьора. Буков има 1,78 пъти по-висока опасност от средностатистическия човек да има проблеми със сърцето.

„Това мисля, че не е изненада за никого“, казва мачото, който беше влязъл извънредно в болница, докато участва в риалитито „Сървайвър“.

Впоследствие Буков напуска шоуто поради препоръка на лекари. Още в предаването чаровникът беше предал думите на медиците, че вероятно се касае за генетичен проблем. Оттогава актьорът е внимателен с това да не товари тялото си толкова много. Вероятно заради това вече не участва в състезанието „Витоша 100“, което се състои 100 км маратон и планинско колоездене по платото на Витоша. Последния път, в който участва през 2022 г., Филип също беше претърпял инцидент, но този път на глезена. Усетил, че е има травма на крака, която за жалост не му разреши да финишира на големия дуатлон, Буков се отказа. По-късно искаше да участва пак, но така и не го направи, пише „България Днес“.

ПОЛИЦАИ СПИПАХА И ФИЛИП БУКОВ

Риск от още едно заболяване също е имал фитнес маниакът – цьолиакия. Буков въобще не е знаел какво представлява тази болест, както и че има опасност да я отключи. Цьолиакията е заболяване, което засяга стомашно-чревния трак е реакция на имунната тема, която се развива приема на глутен и разрушава структурата и функцията червата. За да поддържа перфектната си фигура, актьорът със сигурност избягва сладки и тестени храни.

Top
>