Вие сте тук
Начало > Шоу > „КОЙ ДА ЗНАЕ“ СЕ ЗАВРЪЩА В ЕФИР

„КОЙ ДА ЗНАЕ“ СЕ ЗАВРЪЩА В ЕФИР

кой да знае сашо кадиев koi da znae sasho kadiev

Комедийното куиз-шоу „Кой да знае?“ се завръща ударно в ефира на bTV с нови и все така забавни епизоди на 20 май (понеделник) от 20 ч.

С много хумор, неочаквани и любопитни въпроси, и с все така остроумните и чаровни Александър Кадиев, Милица Гладнишка и Христо Пъдев, предаването ще подари страхотно настроение, изненади и още повече интересни минути пред екрана за зрителите на bTV от всички възрасти. „Три месеца чаках да се съберем отново! Истината е, че ние тримата сме тук, защото наистина много обичаме предаването. Много ни е приятно заедно, има много хубави въпроси и просто се забавляваме!“, са възторжените думи на актьора Христо Пъдев при старта на снимките на новите епизоди.

„Хубавото е, че тук можем да си правим каквото си поискаме – да пеем, да танцуваме, да се сбием. Няма никакви спирачки!“, завява и шармантана Милици Гладнишка с типичното си чувство за хумор. „Тук е разнообразие и празник! Плюс това научаваме много нови неща, които няма къде другаде да научиш. Въпросите, които се задават в „Кой да знае?“ са наистина и странни, и абсурдни, и любопитни, но настроението е винаги на първо място!“, казва Александър Кадиев на прага на новия сезон.

ВАЛЕРИЯ ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СЕ ОКАЗА ТЪПИЧКА, УДАРИ ДЪНОТО В „КОЙ ДА ЗНАЕ“

„Кой да знае?“ стартира за първи път в ефира на bTV през януари тази година и още с появата си предизвика невиждан интерес и положителни реакции, и неслучайно се превърна в едно от най-обичаните предавания в родния ефир. В новия пролетен сезон на играта, комедийното актьорско трио – Кадиев, Гладнишка и Пъдев, ще продължи да „сервира“ на зрителите нова порция микс от знания и забавление, динамична игра и сладко напрежение.

И в новите епизоди, към отборите на Милица и Пъдев ще се присъединяват популярни личности, които ще отговарят на въпросите на водещия, а зад всеки въпрос ще се крият парични суми. Цялата спечелена сума в епизода, както в никое друго предаване, ще отива за публиката, тъй като тя е важна част от състезанието. Не пропускайте новия сезон на „Кой да знае?“ от 20 май, всеки делничен ден от 20:00 ч. по bTV, който ще стартира със специален двучасов епизод, за двойно повече забавление и настроение за всички в студиото и пред екраните.

Top
>