Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СВЕТЛАНА ГУЩЕРОВА БИЛА ЛЮБОВНИЦА НА БОРЕЦА КИРИЛ, КОЙТО Я ПРЕБИ

СВЕТЛАНА ГУЩЕРОВА БИЛА ЛЮБОВНИЦА НА БОРЕЦА КИРИЛ, КОЙТО Я ПРЕБИ

кирил терзиев светлана гущерова

Под запор до една са фирмите, в които бившата плеймейтка Светлана Гущерова и съпругът й Християн Гущеров имат участие. Оказва се, че представящото се за милионерско семейство дължи купища пари на банки, които си искат крупните суми. До този момент на Гущерови са им наложени пет запора на различна стойност – два от тях са за по 67 бона, един за близо 55 000 и два по-малки за около 20 хиляди лева.

Бившите милионери и настоящи бедняци са се видели в чудо от дългове. Фирмата, която шие пижамите на дизайнерката Светлана, също е със запрещение. Дори скъпите цени на спалното облекло и няколкото богати мераклийки, които го носят, не могат да спасят фирмата от фалит, пише „Уикенд“.

„Как ще ги хранят тези четири деца?“, загрижени са в социалните мрежи.

За разлика от редица плеймейтки, които не спират да пътуват, Гущерови си стоят само вкъщи. Светлана често се оправдава, че са домошари и мъжът й има страх от самолети, заради това не летят.

Уви, истината е, че не пътуват поради липсата на финанси. От известно време семейството вече няма шофьор и се придвижва само из София. Големият им автопарк също е в историята и в момента се возят в скромен джип за 20-30 бона.

СЪДЪТ ЗАБРАНИ НА СВЕТЛАНА ГУЩЕРОВА ДА ГОВОРИ ЗА ПОБОЯ

Християн профука голяма част от парите на баща си за алкохол и комар. Блондинката много искаше да си вземе богат мъж, без да гледа потенциала и пороците му, мислейки, че тези милиони нямат свършване, но се излъга. „Ако беше малко по-умна, щеше да си купи поне жилище на свое име. А тя е бедна като църковна мишка, дори

кола няма. Същинска Мара Отварачката, която гледа само чанти и парцали, но не и да се подсигури“, коментират близки до многолюдната фамилия, която вече повече от година се скита немила-недрага по квартири, защото Гущеров-син продаде всички имоти, наследени от баща си Добромир.

Гущеров-старши публично се отрече от наследника си Християн и спря да общува с него още след като се залюби със Светлана, бивша Гонзовица.

„Не ме занимавайте с това, аз не се занимавам с тях и не знам нищо. Нямам никакви отношения със сина ми, не поддържам връзка с него отдавна и не ме интересува. Намира се в Испания и не мога да ви кажа нищо. Пак повтарям не ме вълнува и нямам никакви отношения с тях“, отсече Добромир Гущеров на въпрос, дали знае, че синът му има колосални дългове.

Бившият червен депутат вече си е в България и дори през уикенда кръсти доведената си внучка Диана, която приема като родна и планува на нея да завещае каквото му е останало от имуществото. В изборната неделя майката Мартина Руменова и таткото – футболният вратар от ЦСКА Димитър Евтимов, направиха християнче 4-годишната си дъщеричка Диана.

СВЕТЛАНА ИЗТРЕЩЯ! ПРОДАЛИ КЪЩАТА ЗАРАДИ ПРИЗРАК, А НЕ ЗАРАЗИ ЛИПСА НА ПАРИ

Семейството се снима за спомен с широки усмивки, а междувременно родният син на Гущеров – Християн, и жена му Светлана продължават с разправията за насилие върху тях от страна на спортиста Кирил Терзиев.

Гущеров-старши приема за свое семейство това на втората си половинка – Диана, и нейната дъщеря – Мартина. С цената на живота си“ бизнесменът изживява втора младост. Заради нея той отслабна и изглежда по-добре от сина си, започна да пътува, научи се да готви и се наслаждава на живота си. „Тя не спира да ме изненадва и винаги с хубави неща“, хвали половинката си бизнесменът. Двамата често пътуват, а Диана прави видеа като инфлуенсър и разказва за интересните точки по света, които обикалят с мъжа си.

„Не ме интересува политиката. Голяма грешка е корупцията да се премахва само със закони. На първо място, трябва с култура, с възпитание на чувство на достойнство, чак след това за наглите да има закони. Корупцията е като простащината – манталитет“, написа преди дни червеният депутат в социалните мрежи.

Добромир Гущеров дори не отиде на сватбата на единствения си наследник и се дистанцира от четирите отрочета, с които Християн и плеймейтката се сдобиха в продължение на 5 години. Двамата не искат още деца, защото нямат. Финансова възможност да гледат повече гърла, едвам се справят с тези четири.

СВЕТЛАНА ГУЩЕРОВА: БАЩАТА НА МЪЖА МИ НИ ИЗГОНИ С ПОЛИЦИЯ

В последните дни Светлана не спира да бълва обвинения и да се жалва срещу бореца Кирил Терзиев, но е решила да се кротне, защото според запознати насилникът й е предложил сделка – тя си мълчи за заплахите от негова страна, а той опрощава част от дълговете им. Както стана ясно, Светлана и съпругът й Християн Гущеров дължат крупна сума пари на Терзиев, който се занимава с лихварство. Именно заради борчовете на семейството към бореца става и скандалът, когато Кирил посегна на Гущерова в автомобила й.

Според запознати преди години Терзиев е бил любовник на плеймейтката. Двамата дълго време са поддържали интимни отношения, като злите езици се кълнат, че те са продължили. и след като Светлана се е омъжила за пухкавия милионерски син. Именно тя го запознава с мъжа си Християн Гущеров, който започва да взима пари срещу висока лихва от него. Според различни източници борецът претендира, че им е дал между 400 000 и 900 000 лева, като по-голямата. част от борча са лихви.

Top
>