Вие сте тук
Начало > FAMOUS > 600 ЛЕВА ЗА ВЕЧЕРЯ С ЛИЛИ ИВАНОВА

600 ЛЕВА ЗА ВЕЧЕРЯ С ЛИЛИ ИВАНОВА

лили иванова lili ivanova

600 лева, за да вечеряш и да слушаш песните на Лили Иванова на живо, по залез слънце сред лозята в Свиленград. Толкова струва кувертът за бутиковия концерт на естрадната прима, който тя ще изнесе на 12 юли от 20 часа в известен 5-звезден винен хотел в подножието на Източните Родопи.

На ВИП вечерята с 4-степенно меню в китното място може да присъстват само 336 души. За местата, които са по-близо до специалната сцена, мераклиите да слушат Лили Иванова плащат по 600 лева, като 450 е билетът за музикалните изпълнения на примата и нейния бенд, а 150 е цената на куверта за вечерята.

ЛИЛИ ИВАНОВА СТОПИ 10-ТЕ ИЗЛИШНИ КИЛЦА

Билетът за малко по-отдалечените от сцената места струва 500 лева, като в него се включва цената за билета за концерта – 350 лева и 150 лева за куверт. За алкохола и другите напитки феновете на Лили заплащат отделно.

Залез, необятни гледки към лозята и магичният глас на една легенда, така рекламират събитието организаторите. За Лили Иванова е отреден един от четирите огромни кралски апартаменти в луксозното шато, всеки с площ от по 104 кв.м., научи Lupa.bg. Нощувката в тази специална стая за простосмъртните струва 1000 лева.

Top
>