Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЛЮБИМЕЦЪТ ВАЛЕРИ ВЛЯЗЪЛ С ВРЪЗКИ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

ЛЮБИМЕЦЪТ ВАЛЕРИ ВЛЯЗЪЛ С ВРЪЗКИ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

валери григоров valeri grigorov

Синът на олимпийската шапионка Мария Гроздева – Валери Григоров, беше спряган за победител в предаването „Игри на волята“, ала така и не успя да стигне до финал. От кухнята на шоуто издават, че 23-годишният красавец е влязъл в предаването с връзки, подпомогнат от известната си майка, но пък явно не му липсват положителни качества, защото успя да блесне и да спечели симпатиите на зриелите.

Чаровният Валери бързо набра популярност и стана любимец на аудиторията, но изненадващо за всички напусна предаването след капитански елиминации. Макар че водеше през голяма част от битката, участникът се затрудни при нареждането на пъзел.

ИНФЛУЕНСЪР СЕ ТОЧИ НА ВАЛЕРИ ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

Чаровният младеж призна, че не е предполагал такова развитие на играта. Въпреки добрата си физическа подготовка той отпадна съвсем неочаквано.

„Ех, тоя пъзел загубен! Какво ме обърка ли? Че никога през живота си не съм редил пъзели!“, ядоса се Григоров след елиминацията.

Синът на двукратната олимпийска шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева е наследил хъса за победа от майка си. „От нея съм взел още позитивното мислене и вярата, че всяко начинание може да завърши успешно, ако го искаш и се постараеш. Едно от силните ми качества е това, че съм приспособим, притежавам гъвкавост, сила, бързина, точност“, коментира Валери.

ВАЛЕРИ РАЗКРИ КАКВО СЕ СЛУЧВА С МИРЕЛА СЛЕД „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

Той цял живот е тренирал различни спортове, преживял е и много контузии. Започнал със спортна гимнастика на 4-годишна възраст. „Тя ми даде отскок и ми оказа помощ за еластичност, мощ и адекватност по какъв начин да държа тялото си във въздуха“, казва Григоров.

Той е опитвал доста неща, които вдигат пулса – карал е по лавинни терени, скачал е от 20-метрова скала, скачал е и от 3500 метра с парашут.

Атлетичният младеж твърди, че родителите му го подкрепили да влезе в „Игри на волята“. Именно те били първите хора, с които се видял след отпадането си от шоуто. Мислех да не си пипам телефона още доста дълго след края на участието ми, защото не ми липсваше. Оставих си главата на спокойствие и беше супер“, споделя Валери.

Top