Вие сте тук
Начало > Шоу > ЛЮБО КИРОВ НАПУСКА „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“, ВРЪЩА СЕ В NOVA

ЛЮБО КИРОВ НАПУСКА „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“, ВРЪЩА СЕ В NOVA

любо киров lyubo kirov

Любо Киров се завърна триумфално в Нова телевизия, след като в продължение на няколко години му беше официално забранено да стъпва в нейно предаване. Музикантът откри специалното издание на най-хитовото шоу на канала – „Като две капки вода“. Това е знак, че май е прекратил трудово-правните си отношения с „Гласът на България“ и бТВ.

Само преди десет месеца – през април 2022-ра Любо Киров беше приел оферта за еднократно участие в „Капките“, но в последния момент отказа да изпълни ангажименти си и столът, който беше приготвен за него в предаването, остана празен. Той трябваше да бъде гост звезда в журито за една вечер. Участието му беше обявено по телевизията, но в понеделник, когато „Капките“ се излъчваха, се оказа че гост звезда просто няма.

ЛЮБО КИРОВ С КЪЩА ЗА МИЛИОН, ПРОЕКТИРАНА ЗА НЕГО

По-късно музикантът обясни в интервю за „Филтър“: „Имаме договорености в бТВ, които трябва да се спазват“.

По онова време той беше лице на теливизята като част от журито на „Гласът на България“. Любо беше ментор в сезон 8 и 9 на шоуто, изъчени съответно през есента на 2021-ва и 2022-а. Занапред обаче май не се планират повече негови участия там.

Знак за това е, че миналата неделя откри „Капките“ – шоуто, което е най-голямата заплаха за рейтингите на бТВ. Тази година предаването за имитатори се излъчва в неделя, а стартът еб с подготвителен благотворителен сезон.

Top