Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КРАСИ РАДКОВ И СТАНИСЛАВА ОТ 18 ГОДИНИ ЗАПОЧВАТ ДЕНЯ СИ С ЦЕЛУВКА

КРАСИ РАДКОВ И СТАНИСЛАВА ОТ 18 ГОДИНИ ЗАПОЧВАТ ДЕНЯ СИ С ЦЕЛУВКА

краси радков станислава krasi radkov stanislava

Любовта им е като от романтичен филм! Краси Радков и жена му Станислава са заедно вече от 18 години и все още пазят романтиката във връзката си. Актьорът и половинката му, които от този петък зрителите на Нова телевизия гледат като екранни партньори на Емо Чолаков в „Един за друг“, продължават деня си с целувка. Това призна Краси в тв интервю, след което долепи устни до бузата на любимата си.

„Не можем да се преоткрием, защото се познаваме от доста дълго време“, каза актьорът, но пък припомни, че с жена му, която е журналист и актриса, за първи път ще работят заедно.

Преди време тя водеше „Полет над нощта“ по БНТ, играеше епизодична роля на репортер в сериала „Откраднат живот“ по Нова тв, а после се изявяваше на театралната сцена и се занимаваше с парти агенция.

ЕТО СРЕЩУ КОЛКО БОНА КРАСИ РАДКОВ И ЖЕНА МУ ВЛИЗАТ В „ЕДИН ЗА ДРУГ“

Двамата се запознали в Смолян. Станислава била на почивка с родителите си, като с тях бил и чичо й, а Краси бил на турне с колеги от Сатиричния театър, към който се присъединява през 2000 година.

Станислава гледала мъжа си за първи път на театралната сцена в Смолят именно в ролята на травестит. Било изненада, тъй като двамата се запознали малко преди това на рецепцията в хотела, в който били отседнали.

Първата среща на младите се случила в София. Краси се появил изрусен и по хехли. Като го видяла, Станислава се смаяла. Тя го подпитала без колебание дали е блондин по принцип. Радков обяснил, че с колега променили визиите си от скука.

Top