Вие сте тук
Начало > Шоу > ЛЮБО НЕЙКОВ И „КОМИЦИТЕ“ ПРАВЯТ НОВ СЕРИАЛ

ЛЮБО НЕЙКОВ И „КОМИЦИТЕ“ ПРАВЯТ НОВ СЕРИАЛ

комиците komicite

В пълна секретност топактьорът Любо Нейков и неговите приятели от „Комиците“ работят върху комедиен сериал. След като бъде завършен, той ще бъде предложен на някоя от телевизиите. Новината бе намекната преди време от Христо Гърбов в интервю пред „България Днес“.

„Надявам се комедийният сериал, който в момента мисли Любо Нейков за нашата групичка, да тръгне по-скоро. Това ще е спасението ни от пандемията. Иначе комедии по телевизията няма. На самия него също много му се „появява на екрана“, но най-вeчe му се играе във филми. Има обаче едно наум в главата“, каза Гърбов.

Самият Нейков отказа да коментира темата но не отрече, че той и колегите му снимат. Макар в последните години да бяха направени много български сериали, съвсем малка част от тях бяха комедийни.

След фурора и многото сезони на „Столичани в повече“, сега очевидно отново предстои да гледаме смешки със същите изпълнители. Какви и за какво ще са сериите, предстои да видим.

ЛЮБО НЕЙКОВ СМЕНЯ ЦИТИРИДИС

Иначе самият Нейков влезе в „Откраднат живот“, макар и само за няколко серии. В момента сценаристите на сериал „Татковци“, който ще се излъчи по Би Ти Ви, също обмислят реплики и за комика, който винаги твърдял, че най-важната роля в живота му е тази на баща.

В същото време Нейков обмисля и нови варианти на шоуто „Комиците“, което вече измести късното шоу на Николаос Цитиридис, поне за лятото.

Top
>