Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЧЕСТИТО: ЛЮСИ ДЯКОВСКА СЕ ОЖЕНИ ЗА МАРЧЕЛА

ЧЕСТИТО: ЛЮСИ ДЯКОВСКА СЕ ОЖЕНИ ЗА МАРЧЕЛА

люси-дяковска-марчела

След като цял живот удряше на камък във връзките, Люси Дяковска най-накрая намери жена, с която да влезе в законен съюз. Талантливата певица се е оженила тези дни за секси танцьорката Марчела, с която има прясна връзка. Двете съобщиха за любовта си в средата на юни, а днес вече са семейство.

Лесбо бракът между Люси и Марчела е сключен през втората половина на юли, пише „Уикенд”. Влюбената двойка публикува в социалните мрежи снимки от сватбения си ден, от които се вижда, че танцьорката е била в бяла рокля, а Дяковска – в тоалет с панталон. Най-вероятно българката е била в ролята на младоженец, а половинката й – на булка. И двете носят халки на безименните пръсти на дясната ръка – според обичая в България. В Западна Европа, както е известно, венчалните халки се носят на лявата ръка. Очевидно Марчела, която се запознава с Дяковска в Германия, по този начин показва уважението към нея и към нейната родина.

Двете младоженки са избрали България и за медения си месец. Те показаха клипове от ваканцията си в родния курорт „Св. св. Константин и Елена” край Варна. С младото семейство летуват и двете деца на Марчела – момче и момиче. Към момента не е ясно дали те са плод от предишна връзка на танцьорката с мъж, или са резултат от постиженията в областта на асистираната репродукция. Изглежда, знойната брюнетка, която се изявява и като модел, смята да роди още едно дете, чиито родители пред закона ще бъдат двете с Люси. Това става ясно от пост в социалните мрежи, написан от Дяковска на немски език. В превод той звучи приблизително по този начин: „Да те опозная и да се науча да те обичам е най-големият подарък, който съм получавала! Твоята отдаденост, откритост, решителност и жажда за живот ме привлякоха по пътя ти завинаги. Аз съм най-големият ти фен и с нетърпение очаквам да ти се възхищавам и да те развеселя от сцената с плакат „Искам дете от теб“! Сега е нашето време! Ти имаш мен и моята любов!”.

ЛЮСИ ДЯКОВСКА СЪБИРА NO ANGELS С НОВ КЛИП

Цитираният пост е много малка част от любовните послания, които двете младоженски си разменят в социалните мрежи. Ето какво е написала Марчела на своята избраница малко преди медения им месец: „Караш душата ми да плува, сърцето ми – да пее, мен – да ценя и обичам живота още повече! Обичам те до безкрайност и обратно… И с копнеж те чакам, прекрасно мое семейство”. Люси й отговаря: „Това ще бъде първата ми семейна ваканция”, а любимата й допълва: „Но не и последната”. Две седмици преди сватбата пък Дяковска пише на английски език: „Здравей, бъдеща моя съпруго. Това звучи удивително!”, а Марчела отвръща: „Да, аз съм бъдещата ти съпруга”.

Люси Дяковска и любимата й Марчела се запознаха в Германия съвсем наскоро. Двете участваха като двойка в клип на групата „Ноу ейнджълс”, с която българката стана световно известна преди две десетилетия. Песента е римейк на предишен хит на групата. Дни след премиерата Люси и Марчела обявиха, че са двойка не само пред камерата, но и в живота. Около месец след като „Уикенд” разкри щастливата новина, самата Дяковска я потвърди в интервю за родна телевизия. Тя сподели пред камерите, че след като се е запознала с Марчела, е усетила „по-различна светлина” в себе си и в душата си.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Lucy Diakovska (@lucydiakovska)

Top
>