Вие сте тук
Начало > Музика > ЛЮСИ ДЯКОВСКА СЪБИРА NO ANGELS С НОВ КЛИП

ЛЮСИ ДЯКОВСКА СЪБИРА NO ANGELS С НОВ КЛИП

люси дяковска no angels

Култовата германска група No Angels се завръща! Това съобщи българската певица Люси Дяковска, която е неизменна част от нежната музикална четворка. „Това е отвъд любовта, обичта, признателността, приятелството, музиката, историята… Това се нарича No Angels! И ние се завръщаме“, обяви вечно усмихнатата звезда в социалните мрежи.

Шест години, след като отново Дяковска потвърди пред света, че групата няма планирани общи участия, българката отново ще дава тон за песен със сестрите си по оръжие Санди Мьолинг, Надя Бенаиса и Джесика Валс.

По този повод момичетата пуснаха празнична версия на една от своите класики – Daylight in Your Eyes, където вокалите са изцяло наново записани.

ЛЮСИ ДЯКОВСКА ПРОГОВОРИ ЗА НАЙ-ГОЛЯМАТА СИ ДРАМА

Предстои да бъде записан и видеоклип към новия вариант на парчето. „Ще седнем след това и ще видим как ще продължи нашето пътешествие“, коментира Валс, цитирана от Jump Radio, пише Монитор. По думите й, тъй като не всички певици от бандата са в Германия, им се е наложило да репетират хореографията си чрез Zoom.

Петата част от No Angels – Ванеса Петруо, няма да се завърне, след като още преди години се отдръпна от медийното пространство.

Top