Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МАГИ ДЖАНАВАРОВА С ПОДРОБНОСТИ ЗА ИЗНЕВЯРАТА

МАГИ ДЖАНАВАРОВА С ПОДРОБНОСТИ ЗА ИЗНЕВЯРАТА

маги джанаварова magi djanavarova

Трябва да си признаем, че раздялата на Маги Джанаварова с приятеля ѝ, за когото е разказвала толкова много преди, ни изненада. Но предвид споделеното от нея, не сме изненадани.

Наскоро Маги Джи сподели в телевизионно интервю, че ѝ е изневерено и то с колежка. По-късно „Уикенд“ писа, че става въпрос не за кого да е, а за Дара – нещо, което не беше нито потвърдено, нито отхвърлено и от Дара, и от Маги. Но раздялата така или иначе е факт, а както най-често се случва в изкуството, това събитие стана повод за изповед под формата на песен.

МАГИ ДЖАНАВАРОВА ПОКАЗА СОЧЕН ЗАДНИК В ДУБАЙ

„Виновен“ е новата песен на Маги Джанаварова, в която тя разказва за своята лична история, женска сила и способността да се справя с всяка трудност. И въпреки огромното разочарование, с което се е сблъскала Маги, тя пише в Instagram, че е благодарна за изпитанията, защото без тях няма израстване.

Иначе в самата песен, както и Маги е написала, разказва личната си история. От нея разбираме доста. Така например става ясно, че Маги е хванала бившия си в изневяра, проверявайки телефона му. След това е изпитала чувство на страх, че ще остане вечно сама. И явно не става въпрос за една изневяра, тъй като песента започва с: „Егото му е до там, че да сменя всяка втора“.

МАГИ ДЖАНАВАРОВА ГОРДА, ЧЕ Е СЕЛЯНКА

Очевидно Маги е пробвала да спаси връзката си, защото в текста на песента се разказва, че лирическата героиня е била лъгана неведнъж и е чувала какви ли не думи.

Няма как да не споменем и видеото на „Виновен“, отбелязва vbox7. В него влизат инфлуенсърки, певици и актриси – Деси Слава, Евгения Джаферович, Златка Димитрова, Диляна Попова и Алекс Сърчаджиева.

Top
>