Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДЖЕНА РАЗКРИ ИМЕТО НА ВТОРОТО СИ БЕБЕ

ДЖЕНА РАЗКРИ ИМЕТО НА ВТОРОТО СИ БЕБЕ

djena-джена

Великденските празници тази година ще бъдат незабравими за Джена и нейното семейство, защото в сряда тя стана майка за втори път. Точно в 9.05 часа сутринта в столичната болница “Надежда” се появи малката Цветея. Така фамилията Стоеви се увеличи с още един член.

“Добре дошла, малка принцесо! Очаквахме те с нетърпение! Вълнуваме се много. #baby2 #littleprincess” – така Джена обяви, че за втори път е станала майка, а за www.planeta.tv допълни: “Искрени благодарности от мен и съпругът ми Атанас Стоев-младши на д-р Павлина Арабаджикова и целия екип на болница “Надежда” за грижите и отношението към нас и малката ни дъщеря. Тя се роди точно в тези празнични дни и съвсем естествено си дойде с името Цветея. Желаем й да бъде здрава и много, много да ни радва!”

ДЖЕНА СТАНА МАЙКА ЗА ВТОРИ ПЪТ

Искрено развълнуван от раждането на своята сестричка е и баткото Атанас Стоев, който вече е на 5 годинки. Щастие изпълва сърцата и на бабите и дядовците – Надя и Атанас Стоев – Канара, както и на родителите на Джена. Всички те с много вълнение посрещат появата на малката принцеса.

“Днес е щастлив ден! Роди се нашата внучка! Добре дошло, мило дете. Бъди здраво, щастливо, обичано, благословено и наша гордост и радост!”, споделиха радостта си те в социалните медии.

Много поздравления и пожелания за здраве и щастие на малкото бебче Джена и Атанас Стоев-младши получиха и от своите продуценти от музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета”, както и от много колеги, приятели и почитатели.

“Честита радост! Да ви е жива и здрава малката принцеса, да е много щастлива, обичана, усмихната и да ви радва много!, пишат те. – Добре дошло, малко ангелче! Да носиш радост и любов на прекрасните си родители. Честито бебче – Бъдете благословени!”

Top
>