Вие сте тук
Начало > Издънки > МАХНЕТЕ СОФКА ОТ „ЗВЕЗДИТЕ В НАС“!

МАХНЕТЕ СОФКА ОТ „ЗВЕЗДИТЕ В НАС“!

звездите в нас zvezdite v nas

Софи Маринова тотално се изложи в последния излъчен до момента епизод на шоуто „Звездите в нас“. Фолкаджийката се държи като паднала от Марс, откакто е в журито на формата, в който трябва да оценява имитации на известни изпълнители.

Тя не само че не познава добре повечето от оригиналите, но за някои дори не е и чувала. „Това е скандално! Софка няма място в журито!“, възмущават се зрители.

Преди да влезе в журито на „Звездите в нас“, Софи Маринова като цяло беше симпатичен персонаж в родния ефир. Тя будеше у убликата най-вече позитивни емоции и основно смях. Колоритната ромка има навика да ръси бисер след бисер, породени главно от пълното й невежество към почти всички теми с изключения на собствения й жанр.

ОБВИНЯВАТ НЕАДЕКВАТНОТО ЖУРИ ЗА ПРОВАЛА НА „ЗВЕЗДИТЕ В НАС“

Това не дразнеше никого до момента, в който тя бе вкарана като авторитет в „Звездите“ и й беше поверена отговорността да оценява чужди постижения на сцената.

Зрителите на „Звездите в нас“ вече трета поредна седмица недоумяват какво прави Софка в журито на шоуто. Тя не крие, че не познава огромна част от образите, които участниците имитират. Как оценява имитациите, ако не е запозната с оригиналите? Този въпрос е най-често задаваният на официалната страница на шоуто на Нова.

Преди десетина дни ромската перла предизвика вълна от недоумение, като даде оценка за имитация на оперната легенда Мария Калас, след като призна, че никога в живота си не е била на опера. Това обаче е нищо пред „изпълнението“ й миналата неделя, когато трябваше да оцени имитация на рок динозавъра Дейвид Ковърдейл, за когото за първи път чуваше.

Зрителите избухнаха срещу Софка. Страницата на предаването моментално беше залята от молби да я отстранят от журито поради липса на елементарна култура в областта, в която дава мнение.

НОВОТО ШОУ НА МАГИ „ЗВЕЗДИТЕ В НАС“ РАЗОЧАРОВА ЗРИТЕЛИТЕ

„Моля, обърнете внимание на музикалната култура на част от журито! Не е адекватно да се оценяват участниците, без журиращите да имат понятие чия имитация наблюдават!“, възмущава се зрителка, след като в ефир прозвуча реплика на Софка по адрес на Ковърдейл: „Тоя Дони ще го знае кой е“, от което стана ясно,ч е самата тя не знае.

Въпросът дали е редно Софи Маринова да е в жури на национлна телеизия се повдига и покрай перипетиите на сина й Лоренцо, който в момента е обявен за общонационално издирване за трафик на мигранти, пише Уикенд. Певицата живее на семейни начала и с осъждания за рекет Гринго. Едва ли е редно знаменитост, чието най-близко обкръжение е криминално проявено, да се вихри в национален ефир, смятят медийни наблюдатели.

Покрай Софка гори и другата половина от нежната част на журито – Тита. Много от хората, които гледат шоуто, смятат, че тя също не е на мястото си. В общи линии най-одобряван от всички е Дони, който се изказва най-компетентно.

Top