Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > БУЛКАТА НА НЕНЧО БАЛАБАНОВ СМЕНИ ДВЕ РОКЛИ

БУЛКАТА НА НЕНЧО БАЛАБАНОВ СМЕНИ ДВЕ РОКЛИ

nencho balabanov ненчо балабанов

Катрин Русева смени две сватбени рокли за венчавката си с актьора Ненчо Балабанов – една за обредния дом и една за тържеството. Двамата си казаха „да“ в Несебър, където и после събраха отбрани гости в изискан ресторнат, за да отпразнуват с тях любовта си. ПЪрвият сватбен танц на младоженците бе на песента „Любов“, изпълнена на живо от Мария Илиева.

Катрин изглеждаше нежна и елегантна и в двете си сватбени рокли, които бяха с паднали ръкави. Ненчо, който води с Мария Игнатова шоуто „Звездите в нас“ по Нова тв, заложи на класиката и не прояви излишна суетност, както е присъщо за мъжете.

НЕНЧО БАЛАБАНОВ И ЛЮБИМАТА МУ КАТРИН МИНАХА ПОД ВЕНЧИЛОТО

Актьорът се ожени за любимата си, която е по-млада с 13 години, в черен костюм с папионка.

„Скъпи Катрин и Ненчо, мило ново семейство Балабанови, много се вълнувам да споделя този прекрасен момент, празник на вашата любов. Благословени да сте, много се обичайте, с много нежност, страст и мисъл се грижете за любовта си да цъфти, да сияе, да ви топли в трудните моменти и да я зареждате с огромна светлина в щастливите такива“, пожела певицата Мария Илиева на младоженците.

Ненчо и Катрин получили много подаръци, сред които е петдневно пътуване до Париж. Влюбените са заедно сравнително отскоро. Запознали се по Коледа миналата година и веднага си допаднали, пише Уикенд.  През февруари Ненчо се осмели да покаже официално гаджето си в социалните мр

НЕНЧО БАЛАБАНОВ СЕ СГОДИ ТАЙНО ЗА КАТРИН

ежи, а по време на почивката им в Гърция й предложи брак.

В една от романтичните им вечери там Ненчо изненадващо сложил кутийката с пръстена на масата в ресторанта, в който вечеряли с Катрин, и паднал на колене. Това е втори брак за актьора. От първия той има 16-годишен син Богомил.

Top