Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НЕНЧО БАЛАБАНОВ СЕ СГОДИ ТАЙНО ЗА КАТРИН

НЕНЧО БАЛАБАНОВ СЕ СГОДИ ТАЙНО ЗА КАТРИН

ненчо балабанов nencho balabanov

Ненчо Балабанов се е сгодил тайно за своята нова любима Катрин Русева. Това става ясно от снимки на двойката, на които ясно се вижда годежният пръстен. Актьорът и 13 години по-младата от него дама се познават само от няколко месеца, но това не им пречи да мислят за сватба.

НЕНЧО БАЛАБАНОВ СИЯЕ С 13 ГОДИНИ ПО-МЛАДО ГАДЖЕ

Звездата от сериала „Ол инклузив“ хвърли фенките си в траур, след като миналия уикенд показа в инстаграм снимки с любимата си. На едната е запечатано как двойката вдига наздравица – той с бира, а тя с бяло вино, а на безимения пръст на Катрин блести пръстен с диамант. Другият фотос е направен на морския бряг. На него също ясно се вижда издайническото бижу.

Към двойката веднага заваляха поздравления. Кога е сватбата, все още не е ясно, но при тази светкавична скорост, с която се развива връзката на влюбените, едва ли ще чакаме дълго за нея.

Актьорът разказа преди време, че се познава с Катрин едва от няколко месеца. Двамата се срещат по Коледа миналата година. Ден преди това Ненчо обяснява в тв интервю, че най-важна за него в момента е кариерата, а голямата любом, макар че няколко пъти е имал „големи любови“, все още не му се била случила.

БАНКА ПРИБРА ХОНОРАРА НА НЕНЧО БАЛАБАНОВ ОТ „ALL INCLUSIVE“

Миналия уикенд двойката показа снимки от Гърция, а в началото на месеца беше на пътешествие в Италия. Най-вероятно предложението за брак е направено именно там, отбелязва Уикенд. За Катрин, която е от Ловеч, но от години живее в София, се знае, че е не само млада и хубава, но и добре платенав. работтаа си. Тя се занимава с търговия с луксозни автомобили. Говори се, че прибира такива суми за труда си, че Ненчо може да е напълно сигурен, че не е с него заради хонорарите му като артист.

Top