Вие сте тук
Начало > Шоу > ДРАМА! МАЙКАТА НА ЕВГЕНИ СЪСИПА ВАЛЕРИЯ НА ФИНАЛА

ДРАМА! МАЙКАТА НА ЕВГЕНИ СЪСИПА ВАЛЕРИЯ НА ФИНАЛА

валерия майка евгени valeria

„Ти ще си на второ място, след мен! Как би реагирала на това? Аз ще съм на първо място винаги!“ С тези думи Светла закова Валерия, която категорично не се хареса на майката на „Ергенът“.

Сякаш Светата инквизиция се появи в „Ергенът“ и разпъна на кръст Валерия. Още преди да излезнат на четири очи Светла и Валерия, нещата хич не вървяха добре, особено след като Валерия заговори за любовта на своя живот – кучетата и приюта си!

„Най-голямата любов в моя живот е приюта ми!“ Това изказване закова Валерия пред родителите й. А след като каза, че е пренебрегнала живота си заради беззащитните животни, Светла и Танко вече не знаеха къде са попаднали.

Според майката на Евгени Валерия никога няма да може да съчетае приюта, семейството, децата и да обръща внимание на сина й.
Разпита продължи с това какви имена би избрала Валерия и по точно дали биха кръстили дъщеря си, ако имат такава на майката на Евгени, а именно Светла.

ВАЛЕРИЯ ОБЕЩА ДА ГЛЕДА ЕВГЕНИ КАТО… КУЧЕ

„Не, не бих се съобразила с това! Няма как някои да ми каже как да се казва детето ми. Всяко дете трябва да си има собствено име. Не бих кръстила дъщеря си Светла.! Това вече беше края на и без това измъчения разговор между Светла и веганката, която се бори за сърцето на Евгени.

„От това, което чух за Валерия, смятам, че е много упорит човек. Когато постигне целта си, а това в момента си ти, ще последва друга, нова цел. С такава жена се живее трудно.“, каза Танко на сина си „Ергенът“ секудни преди да се запознае с Валерия. Предубеждения или не, нещата не тръгнаха на добре, ама хич! Нещата не минаха по този начин със сочената за победителка Елена, но пак имаше разпит за внуци и имена от страна на Светла.

Top