Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СТОЯН КАНАРА С ГОДЕЖ СЛЕД ЗАТВОРА

СТОЯН КАНАРА С ГОДЕЖ СЛЕД ЗАТВОРА

стоян канара

Барабанистът на легендарния оркестър „Канарите“ – Стоян Стоев, направи годеж с приятелката си Малина в деня, в който излезе от затвора. Пищното тържество в пловдивското село Катуница бе щедро отразено в социалните мрежи както от музикантите, така и от снахата на семейството – фолкзвездата Джена.

Стоян Канара в петък бе пуснат на свобода, след като прекара 6 месеца в затвора заради шофиране под въздействието на наркотични вещества. В края на декември 2020 г. той бе изловен от пловдивските катаджии, а през януари бе осъден при първоначален общ режим. Освен това книжката му бе отнета за две години, както и наложена глоба от 490 лева.

Изтърпял наказанието си, музикантът бе пуснат на свобода и още същия ден бе посрещнат с голям купон в родната си къща. Още в 18,00 часа музика огласи пловдивското село. За здраве бе отслужена литургия, а две агнета бяха опечени на чеверме. След като целуна за прошка ръката на баща си – основателя на „Канарите“ Атанас Стоев, той застана пред половинката си Малина с огромен пръстен и за втори път поиска ръката й.

ДЖЕНА ДОЯЛА КРАВИТЕ В ЗАМЪКА НА “КАНАРИТЕ”

Аплодисменти и викове съпроводиха романтичното предложение за брак, а безмълвната Малина през сълзи от радост отговори с така чаканото „Да”, отбелязва Монитор. Това е жената на живота ми, заяви развълнуваният Канар, който е познат и като голямата любов на певицата Ивана. Пред всички той обеща, че това е последната му среща с органите на реда. По същото време през 2012 г. той излезе от затвора за първи път – през 2009 г. той бе осъден на 6 г. и половина за пласиране на хероин през 2006 г.

Top
>