Вие сте тук
Начало > Събития > ШЕМЕТЕН СТАРТ ЗА СЕЗОН 2021 НА ПРЕМИУМ РАЛИ СОФИЯ – СВЕТИ ВЛАС

ШЕМЕТЕН СТАРТ ЗА СЕЗОН 2021 НА ПРЕМИУМ РАЛИ СОФИЯ – СВЕТИ ВЛАС

премиум рали софия

На 25-ти юни от 12:30часа е планиран официалният Старт на Премиум рали София – Свети Влас 2021. Над 50 суперавтомобила и спортни коли ще тръгнат от Марина “Диневи” , Свети Влас към първите изпитания в Ралито – Драг и Италианско преследване.

На предходния ден по време на официално организирана вечеря, за участниците ще се проведе брифинг. След нея всички Екипажи ги очаква първото организирано парти в “Планет яхт клуб”. премиум рали

Официалният старт, подкрепен от Примекс – гуми и сервиз, обещава зрелищно шоу за всички автомобилни фенове. Тазгодишният формат ще събере на едно място автомобили като супер спортното чудовище от Маранело Ferrari Pista, предложението за удобно прекосяване на държави идващо от Уокинг, McLaren GT, както и уличният хулиган Mercedes G Class AMG Edition 1, като последните две са “Талисманите” на Сезон 2021, грижливо предоставени от автомобилния партньор на Ралито: Eurolink.

РАЛИТО ЗА СУПЕРАВТОМОБИЛИ СЕ ЗАВРЪЩА

Разнородните автомобили обещават интересни резултати и трудно предсказуемо рали. Доброто представяне пряко зависи и от доброто физическо състояние на пилотите, за което се погрижиха от XT Labs и Застрахователна компания Asset Insurance.

След края на спортните етапи от първия ден, Екипажите ще финишират в град Пловдив.. Нажежената атмосфера през целия ден, дело на комбинацията от мирис на бензин, изгорели гуми и хиляди конски сили ще се  охлади с любезното съдействие на ICE Vape в клуб Secrets, Пловдив.

Нямаме търпение за Старта, а вие?

Top
>