Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > МАЛКАТА КОБРА СВАЛЯ ДЕСИ СЛАВА И В НОВИЯ Й КЛИП

МАЛКАТА КОБРА СВАЛЯ ДЕСИ СЛАВА И В НОВИЯ Й КЛИП

“Отново се родих” е дългоочакваната лятна изненада, за която Деси Слава даде заявка още в края на май. Тогава нейната приятелка и колежка, Галена, ни увери, че песента има голям хитов заряд и 100 % ще се превърне в един от шлагерите на лятото.

Интересно е създаването на песента. Идеята се ражда в реалити формата “Гласът на България”, в който Деси Слава бе треньор. Тогава тя се запознава с талантливия млад композитор Деян Асенов, а той обещава да напише хит за нея. В началото на лятото той е готов с музиката, а поетесата Анастасия Мавродиева облича нотите в стихове. Така се ражда “Отново се родих”.

Деси Слава не крие, че песента отново е посветена на нейната голяма любов, Благой Найденов, който е главен герой във видеото. Двамата са неразделни и въпреки натоварената концертна програма на певицата, използват всеки свободен миг, за да покажат любовта си. Благой често придружава дамата, която владее неговото сърце по време на клубните й участия, а тя от своя страна не пропуска да наблюдава как тренира усилено Шампионът от младежката Олимпиада и Световното за юноши по бокс през 2014 година.

Top
>