Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МАЛКИЯТ РЪЛЕВ ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ СЕ УРЕДИ С ГАДЖЕ

МАЛКИЯТ РЪЛЕВ ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ СЕ УРЕДИ С ГАДЖЕ

николай рълев nikolai rulev

Рълев от „Игри на волята“ заби секси мацка. Става дума за брата на победителя от формата Иван – Николай. По-малкият Рълев отскоро има връзка с истинска красавица на име Ивайла, пише „България Днес“. Двойката официализира авантюрата си преди няколко дни, след като качи любовен кадър в социалната мрежа.

Завоеванието на малкия Рълев е топхубавица. Блондинката е от София и най-вероятно двамата с Николай се забиват в столицата, където участникът от „Игри на волята“ учи.

Мацката опитва да бъде инфлуенсър. А заради чаровния си вид събира все повече последователи в мрежата. Ивайла е напълно натурална хубавица – няма корекции по лицето и тялото си. Най-големият й чар е ослепителната усмивка, с която може да разтопи и айсберг.

ДРАМА: РЪЛЕВ НЯМА ДА ПОЛУЧИ 100 БОНА ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

Николай така и не успя да влезе в същинската част от „Игри на волята“. Той влезе в шоуто заедно с брат си Иван, но двамата бяха разделени. Николай попадна на острова на племето „Изгубени“, докато по-големият му брат влезе в един от основните три отбора. Малкият Рълев имаше трудности с глада и жегата и напусна шоуто още в началото по медицински причини. За разлика от него брат му Иван надви всички на арената и грабна чека от 100 бона.

Но както е казал мъдрецът, на един им върви в любовта, на други в игрите. Това важи в пълна степен за братята Рълеви. Шампионът Иван удря греда след греда на любовния фронт за разлика от по-малкото си братче, което се носи на крилете на любовта със знойната Ивайла.

Top
>