Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МАРА ОТВАРАЧКАТА ГАЗИ ГРУБО ЗАКОНА

МАРА ОТВАРАЧКАТА ГАЗИ ГРУБО ЗАКОНА

мария maria

Мара Отварачката смело гази закона с шофиране със затъмнени стъкла. Чалга дивата гордо шпори джип Ауди RS Q8, който е изцяло със тъмни прозорци. Тя нарушава чл.105 от Закона за движение по пътищата, където се казва следното: „Забранява се ограничаване на видимостта през челното стъкло и през предните странични стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им“.

Според Спогодбата за приемане на едвакви технически предписания на превозните средства фабрично затъмнените стъкла трябва да имат 75% светлопропускливост на предно и задно стъкло и 70% на странични стъкла.

„Полицай на око преценяват пропускливостта. В случай че пътни полицаи ви спрат заради затъмнено с фолио предно панорамно или предни странични стъкла, те могат да ви напишат фиш за 20 лева, но могат и да решат да спрат автомобила от движение, като приложат Принудителна административна мярка.

МАРИЯ Е СПАЛА С НАЙ-МНОГО МИЛИОНЕРИ

Незаконното затъмненяне на стъкла като на Мария е грубо нарушение и колата й трябва да бъде спряна от движение, но най-вероятно заралийката минава пред полицаите с някой автограф или бакшиш от 20 до 50 лева за почерпка.

Наскоро брюнетката се похвали и със златните си номера. Мъжът й – Мирослав Соколов, по прякор Миро Дзвера, е броил 15 бона за регистрационни табели с еднакви номера, които се получават след предварително подадено заявление в съответната служба и заплащане на такса от 7500 лева, пише Уикенд. С придобивката се похвали самата изпълнителка на ретро хита „Спомен“. В профила си в Инстаграм тя сподели снимка на семейния автопарк.

Миро шофира „Ферари“, което също е със затъмнени стъкла. Явно лихварят обича всичките му коли да са над закона и с тъмни прозорци.

Top