Вие сте тук
Начало > Шоу > BTV ОРЯЗА ЖЕНИ МАРЧЕВА И ДИАНА ЛЮБЕНОВА

BTV ОРЯЗА ЖЕНИ МАРЧЕВА И ДИАНА ЛЮБЕНОВА

събота неделя тази дикова цънцарова

БТВ съкрати екранното време на Жени Марчева и Диана Любенова. Тяхното предаване „Тази събота“ вече ще продължава с час по-малко от „Тази неделя“ с Мария Цънцарова и Петя Дикова. Този час е отрязан, за да се вмъкне в програмата новото кулинарно предаване „Вкусът на България“.

Той ще върви от 11 часа в събота. Логично, Жени и Диана ще казват „довиждане“ на своите зрители малко преди този час. В същото време Мария Цънцарова и Петя Дикова продължават да водят в неделя до 12 часа, както досега. Не е ясно каква е причината за това решение на телевизията – дали Жени и Диана са били с по-нисък рейтинг от колежките си, или шефовете им просто не са измислили никакъв друг начин, по който „Вкусът на България“ в програмната схема.

Шоуто, което ще се води от победителката в последния излъчен до момента сезон на „Мастършеф“ – Мария Жекова, беше създадено, за да замести сваленото от ефир предаването „Моето звездно парти“ на Силвена Роу. То обаче вървеше всяка събота от 18 часа.

МАРИЯ ЦЪНЦАРОВА ЗАРЯЗА ДЕЦАТА И ХУКНА КЪМ НЕАПОЛ

Вместо новият проект да заеме овакантеното петно в програмата, са го изтеглили преди обед. В същото време на мястото на Силвена няма да се излъчва нова продукция, а повторения на стари епизоди на „Бригана Нов дом“.

Възможно е да се смята, че новото шоу ще се гледа повече, ако го залепят за предаване с утвърден рейтинг като „Тази събота“. В същото време обаче прави силно впечатление, че по този начин се ощетяват водещите Марчева и Любенова, пише Уикенд. Говори се, че Марчева не се оплаквала от новата ситуация, тъй като и без това била прекалено заета. Освен тв водеща, тя е изпълнителен продуцент в бТВ радио.

Top