Вие сте тук
Начало > Музика > МАРИЯ И STAN ЗАПИСАХА НОВО ПАРЧЕ

МАРИЯ И STAN ЗАПИСАХА НОВО ПАРЧЕ

Вчера стана ясно, че звездата на „Пайнер“ Мария е готова с новия си проект, в който ще запее в дует с гръцкия изпълнител Stan, а премиерата на парчето, което носи заглавието „Страдам“ се очаква да бъде съвсем скоро.

13015636_1203982052974825_734323527625958098_n

За този международен проект Мария разкри още по време на наградите на ТВ „Планета“ и не разказа нищо съществено за него, но тайната, която пази дълго изпълнителката вече е разкрита от самата нея.

„Ето, че песента със Stan е вече факт. „Страдам“ е подарък от него за мен, a текстът в моята част е на Тина Денчева. Бих искала да благодаря на Stan за този невероятен проект, за настроението по време на съвместната ни работа, доверието му към мен и целия ми екип. Благодаря на целия екип oт негова страна за прекрасната песен и пълно стиковане към видеото. Людмил Иларионов- Люси и Жоро Марков /видео/, Костадин Кръстев-Коко /фото/, Кирил Чалъков-грим, Милена Димитрова -Фифи /коса/, Петя Цветкова, Красимира Димитрова, София, Калин Димитров, Тина Денчева,  Ballet Fame. И разбира се Севда, без която всичко това нямаше да се случи. Обичам ви всички и ви благодаря!“ – сподели Мария със своите почитатели в социалната мрежа.

Top
>