Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МАРИЯ ИГНАТОВА ЗАПОЧНА НОВА РАБОТА

МАРИЯ ИГНАТОВА ЗАПОЧНА НОВА РАБОТА

мария-игнатова

Мария Игнатова, която преди месец скъса с кариерата си на водеща на „Папараци Ново 20“, пак се уреди с работа пред камера, но засега ще се изявява само във виртуалното пространство, а не по телевизията.

Бившата изгора на Митко Рачков и настояща на Ивайло Нойзи Цветков отново е била поканена в екипа на експродуцента си Магърдич Халваджиян. Това се очакваше, тъй като самият той преди време изрично уточни, че блондинката отива под наем при Иван и Андрей, които продуцираха телевизионния светски таблоид.

Занапред Игнатова ще се изявява на старото си поприще като водеща на „Господари на уеба“. Мария вече засне първия си епизод след завръщането си в империята на Халваджиян. В него й партнира Румен Угрински.

Из екипа на арменския продуцентски клан се мълви, че не е изключено наесен Магърдич да пробва Мария като водеща на „Маскираният певец“. Миналата година Герасим Георгиев-Геро замени оттеглилия се заради собственото му тв шоу Рачков и се справи повече от задоволително.

РАЧКОВ СКОЧИ НА МАРИЯ ИГНАТОВА В ЕФИР, ИЗПОЛЗВАЛА ГО ЗА ТРАМПЛИН

Въпреки това имало вариант Игнатова да партнира на Васил Василев-Зуека, който е с нещо като доживотен абонамент за водещ в развлекателните предавания на братя Халваджиян, пише Пик.

Реалисти в обкръжението им обаче не смятат, че това ще се случи, тъй като след раздялата на Мария и Рачков, Магърдич не е поверявал толкова отговорна позиция на Игнатова.

За последно тя води продуцирания от Халваджиян „Х Фактор“ заедно с Алекс Раева, но това бе по време, в което Мария все още бе жената до любимеца на продуцента й.

Иначе завръщането на Игнатова в „Господари на уеба“ категорично затвърждава информацията на ПИК, че „Папараци“ окончателно пада от ефира на Би Ти Ви.

Top
>