Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МАРИЯ НЕ ИЗЛИЗА БЕЗ МЪЖА СИ

МАРИЯ НЕ ИЗЛИЗА БЕЗ МЪЖА СИ

maria мария мирослав соколов miroslav

Мария и съпругът й Мирослав Соколов, по-известен като Миро Двзера, изглежда наистина са рестартирали любовта си, защото са неразделни. Фолк певицата почти не излиза без мъжа си, а едва ли има и два месеца, откакто намекваше, че ще се разевждат, и дори е подала молба за разтрогване на брака им в съда.

Бизнесменът придружава хитовата изпълнителка не само по участия, а и при всичките й ангажименти, свързани с шоуто за имитации „Като две капки вода“.

Миро рядко изпуска репетиция на жена си за предаването, без значение дали ще е при Етиен Леви, който помага участниците в шоуто да пеят като звездите, които имитират, при Владо Михайлов, за да усвои характерното поведение и маниери на поредния образ, или пък ще заучава нов танц за представянето си.

Освен това Миро гледа изявите на певицата от първите редове в залата и я аплодира силно, видимо възхитен от таланта й. В рекламите пък съпрузите не пропускат да си разменят по някоя реплика.

МАРИЯ ОТНОВО ЯХНА ЛАМБОРГИНИТО НА МИРО ДЗВЕРА

За околните може да изглежда прекалено, че Миро Дзвера и Мария са заедно навсякъде, още повече че при зрелищния си скандал в края на март миналата година се стигна до намеса на органите на реда и се чуха обвинения в насилие.

В крайна сметка певицата и бизнесменът се помириха и сега се обичат явно повече от всякога. Сплотени са и се подкрепят във всичко, все повтаря Отварачката напоследък.

Миро даже често придружава Мария и по интервюта. При една от последните си медийни изяви певицата изтъкна, че не било вярно всеобщото впечатление, че не харесва прякора си „Мара Отварачката“. Тя се сдоби с него покрай успешната реклама на марка бира, в която се снима в зората на кариерата си, когато още не бе издула устните си. И днес тя би се снимала в същата реклама – с отварачка на синджирче над бюста си, пише „Уикенд“.

 

Top
>