Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МАРИЯ ПЛАШИ СЪС СМЪРТ ПРИ ИЗНЕВЯРА

МАРИЯ ПЛАШИ СЪС СМЪРТ ПРИ ИЗНЕВЯРА

мария maria

„Ако любимият мъж ми изневери с някоя жена и аз разбера, присъдата е смърт! Еднозначно!“, обеща на съперничките си Мария.

Фолкфурията не вярва, че това може да се случи на толкова популярна и желана жена като нея, но от тона и изражението на певицата става безпощадно ясно, че Мария хич дори не се шегува.

Заканата на Отварачката прозвуча в разговор с Венета Райкова.

Според нейни колежки певицата реагира така болезнено по темата, защото имала „стари рани“. Първият ѝ съпруг – бизнесменът Димитър Андонов след раздялата им си намери светкавично заместничка на бившата си половинка в лицето на красивата блондинка Никол, която му роди наследник.

МАРИЯ И МИРО КЪТАТ В ГАРАЖА КОЛИ ЗА 1 МИЛИОН

След разпада на първия си брак Мария побърза да се хвърли на шията на милионерския син Християн Гущеров, виден столичен плейбой. Отварачката успя да отведе новия си любим в гражданското, подлъгана от лукса и блясъка, който той й осигури, докато бяха гаджета. След като станаха обаче официално мъж и жена, Гущеров заменил ултраскъпите подаръци с далеч по-скромни.

А Мария, както призна без капка свян в едно интервю, била материално момиче и нямало шанс нейната любов да пламне, без избраникът й да разполага с тлъсти банкови сметки. На всичкото отгоре Християн много бързо започнал да окичва главата на половинката си с рога. „Не аз, той ми изневери!“, разкри на финала на отношенията им изпълнителката, написа hotnews.bg.

Top