Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МАРИЯ СЕ ПОЯВИ В ЕФИР, НО НЕ КАЗА НИЩО

МАРИЯ СЕ ПОЯВИ В ЕФИР, НО НЕ КАЗА НИЩО

maria-мария

Най-опасният човек за мен съм самата аз. Това каза поп-фолк певицата Мария в студиото на „Събуди се“. Тя не скри, че е много спонтанна и чувствителна. Въпреки че е на 42 години, изпълнителната не смята, че е постигнала баланса в живота си. Тя бе поканена по повод побоя, нанесен от мъжа й Мирослав, но Мария категорично отказа да говори по темата.

„Силен човек съм. Няма нещо, което успява да ме смачка. Дори в мъката си съм силна“, твърди фолк певицата. Тя предпочете да запази мълчание по случая, който преди дни разбуни духовете у нас. Тогава се появи информация, че съпругът на Мария – Мирослав Соколов е нанесъл побой над нея. „Не се страхувам и винаги съм спокойна”, каза Мария.

МИРО ДЗВЕРА ПРЕД ПОЛИЦИЯТА: МАРИЯ МИ ПОСЕГНА ПЪРВА, КАЗАХ Й, ЧЕ СЕ ВРЪЩАМ ПРИ ЖЕНА СИ

Певицата призна, че най-важният избор в живота ѝ е бил моментът, в който се е подготвяла да стане майка. Мария вече не е толкова строг родител, колкото най-добър приятел на дъщеря си Марая, сподели изпълнителката като каза, че връзката им е много силна. „Марая е най-доброто ми постижение в живота. Горда съм с нея много”, допълни майката.

Top