Вие сте тук
Начало > Новини > СТИЛ > МАРИАНА МАРИНОВА ПРЕДСТАВЯ ВТОРАТА ЧАСТ ОТ КАМПАНИЯТА „I’M BEAUTIFUL“

МАРИАНА МАРИНОВА ПРЕДСТАВЯ ВТОРАТА ЧАСТ ОТ КАМПАНИЯТА „I’M BEAUTIFUL“

Мариана е носителка на приза за благотворителност от миналогодишното издание. „Във втората част на кампанията заснехме фотосесии с 5 от носителките на титли, това беше идеята ми – „кралици“ на красотата – носителки на корони от конкурси за красота да подкрепят красотата. Включиха се Мисис България 2015 – Венета Славова, Мисис Баба – Дони Василева, Супер Модел на България – Джулиана Гани, Мис Силикон 2015 – Габриела Попова. Разбира се,  много съм благодарна на звездата Бони, която винаги подкрепя благородните ми инициативи“, споделя Мариана Маринова.

Втората част на кампанията има слоган – „Аз съм жена – аз съм кралица!“. Според Маринова всяка жена има право да бъде красива и да носи на главата си корона, каквито носят участничките в кампанията! Много често по стечения на различни събития в живота жените губят красотата си. Това, разбира се, едва ли е края на света. Точно затова Маринова иска и помага на жените да се чувстват красиви!

„Много често, когато една жена не се чувства добре в кожата си, това се отразява на живота и, на личния и на професионалния! Аз съм организатор на Мис силикон – видяла съм момичета, който трупат кубик след кубик в гърдите си без да имат нужда и се превръщат в комедийни образи. За съжаление има много жени, които преживяват една или друга житейска ситуация , но нямат възможност за пластична и естетична операция, какъвто беше случая на Ани Цануйкова (изгоряла над 70 процента в пожар на дома й , за да извади детето си от пожара)!

i_m
Ани има право да бъде красива! Когато срещнах Ани вече беше преминала редици операции, но пак имаше какво да се желае! И започнахме заедно, Ани беше затворена и резервирана, едно такова нещо се отразява на психиката ти, не само на лицето!“, казва Маринова.

Тя я изпраща в Германия, в една от най- добрите клиники на проф. д-р Зиад Ал Чирики Година по- късно Ани е омъжена и щастлива. Ани ще продължи лечението си в България в болница Skin Systems.

Мариана помага и на майка преминала през няколко инвитро процедури и напълняла до неузнаваемост! Историята на тази жена я впечатлила и вече е преминала първата операция благодарение на страхотния екип на д-р Ковачки и Skin Systems.

Преди ден тя казала на Маринова, че има голямо и добро сърце. „Сърцето ми се разтопи – в това е смисълът! Очаквам и още един случай на младо момиче с импортирани гърди след рак на гърдата, имам идея на разширя кампанията като курсове- безплатни за грим (как да прикриване белези по лицето от изгаряния, психологични консултации и др.“.

Top
>