Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МАРСО: НЕ ПИЯ, НЕ ПУША, ИСКАМ ДА ПРЕЧУПЯ ОБРАЗА НА ТИПИЧНИЯ ПОЛИТИК

МАРСО: НЕ ПИЯ, НЕ ПУША, ИСКАМ ДА ПРЕЧУПЯ ОБРАЗА НА ТИПИЧНИЯ ПОЛИТИК

марсо marso

Рапърът Марсел Величков – Марсо проговори след масовия хейт срещу кандидатурата му за депутат. Той се бори за народен представител от листата на ДПС в София.

Часове след като стана ясно, че скандалният рапър влиза в политиката, социалните мрежи завряха от кадри от клипове, на които шмърка и е заобиколен от „курви“.

„Като трап изпълнител имам скандален имижд, който много хора бъркат с реалността. Откакто стана ясно, че имам амбиции да вляза в политиката, се изписаха куп глупости по мой адрес.Никога не съм продавал наркотици и съм твърдо против тях. Не употребявам, не пуша, не пия. Водя здравословен начин на живот и тренирам повече от често“, споделя Марсо.

МРЕЖАТА ВРИ СЛЕД КАНДИДАТУРАТА НА МАРСО ЗА ДЕПУТАТ

„В последните пет години правя музика, която е позната на нашето поколение. Паралелно с това развивам моден бранд и се занимавам с продуцирането на изпълнители. Изпълнявам такъв стил, който е малко вулгарен, но е разпознат в целия свят. Това не означава, че като гражданин на тази държава не искам един по-добър начин на живот, за който ще се боря и работя. Част съм от листата на ДПС – партията, даваща път на младите. Аз съм за младите и образованите хора да работят и да се развиват в нашата държава, а не в чужбина. Моята цел е да пречупя образа на типичния политик, няма какво да обещавам, но има какво да покажа. Като един бъдещ баща искам по-добро бъдеще на децата си.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от 7 (@marsel_velichkovic)

Top
>