Вие сте тук
Начало > Шоу > РАЧКОВ СДОБРИ ФИЛИП КИРКОРОВ И ДУЕТ „РИТОН“ СЛЕД 4 ГОДИНИ ОБТЕГНАТИ ОТНОШЕНИЯ

РАЧКОВ СДОБРИ ФИЛИП КИРКОРОВ И ДУЕТ „РИТОН“ СЛЕД 4 ГОДИНИ ОБТЕГНАТИ ОТНОШЕНИЯ

рачков киркоров ритон

Димитър Рачков успя да сдобри едни дългогодишни приятели в лицето на Филип Киркоров и дует „Ритон“ във втория брой на „Забраненото шоу на Рачков“.

Водещият бе поканил Катя и Здравко от прочутия български дует, но вместо да ги изпрати след изпълнението на новата им песен „Твоята жена“, Рачков ги покани да седнат отново и осъществиха скайп връзка с Филип Киркоров. Макар че са много близки приятели, звездата на руската и българската сцена не поддържал връзка с Катя и Здравко през последните четири години.

Причина за разрива в техните отношения станали изказвания на едната и другата страна в медиите по време на и след участието на дует „Ритон“ в едно от изданията на VIP Brother.

На деня, в който според Православната църква, се иска и се дава прошка, Филип Киркоров помоли приятелите си да се сдобрят и да „го приемат обратно в семейството“.

КАТЯ ОТ “РИТОН” РАЗВЯ ОГРОМНИЯ БЮСТ

Певецът обеща на Катя и Здравко да се видят съвсем скоро, още при следващото му посещение в София, което се очаква да бъде следващата седмица, пише life.dir.bg.

Той изрази и своята дълбока благодарност към „Ритон“ и други известни български изпълнители, които са му помогнали, когато е прохождал с своята музикална кариера, като са му дали право да изпълнява техни песни. Тогава Киркоров е бил едва 16-годишен. С Катя той сподели, че много обичали и да ходят на пазар, като нежната половинка от дует „Ритон“ го „просветлявала“ и в модните тенденции по онова време.

Top
>