Вие сте тук
Начало > Край Босфора > МЕЛИСА ДЬОНГЕЛ ОПИТА С МЪЖ И НЕ Й ХАРЕСА

МЕЛИСА ДЬОНГЕЛ ОПИТА С МЪЖ И НЕ Й ХАРЕСА

мелиса дьонгел самет акайдин melisa dyongel

Пълен провал се оказа опитът на Мелиса Дьонгел да залюби мъж. Красивата актриса излезе на няколко срещи с футболиста на „Фенербахче“ Самет Акайдин, но двамата не успяха да задълбочат отношенията си.

„И аз, и той си дадохме сметка, че няма смисъл да продължаваме“, признава екранната Сюрея от „Намери ме“ в интервю за популярен истанбулски таблоид.

Госпожица Дьонгел е една от най-красивите туркини, но досега не е имала гаджее от силния пол. Тя винаги е засичана само в дамски компании. Според истанбулската преса Мелиса намразила мъжете заради баща си, който в детството й я смазвал от бой и й посягал сексуално.

ЗАЩО МЕЛИСА ДЬОНГЕЛ МАЖЕ ЛИЦЕТО СИ С КРЕМ ЗА ХЕМОРОИДИ

Днес родителят й е в затвора и ще излезе на свобода чак след 15 години, припомнят запознати с присъдата му.

Звездата от „Намери ме“ и „Нашата история“ била обладана за сефте от татко си още в 8 клас. Впоследствие се оплакала на майка си, но тя не й повярвала.

През 2021 година госпожица Дьонгел преживя инцидент, който допълнително засили дистанцираността й от мъжете. Побеснял от ярост психар подгони актрисата с наточен касапски нож, като екшънът се разигра край блока й. Слава богу, полицията пристигна навреме и предотврати проливането на кръв.

Top