Вие сте тук
Начало > Край Босфора > МЕРИЕМ УЗЕРЛИ ХЛЪТВА ПО МЛАД МЪЖ

МЕРИЕМ УЗЕРЛИ ХЛЪТВА ПО МЛАД МЪЖ

мерием узерли бура беркай акгюл

Една от най-харесваните турски актриси в цял свят – Мерием Узерли, се завръща с гръм и трясък в тв проект. Екранната любимка от „Великолепният век“ – в тоталния хит тя изигра изключителната Хюрем, най-накрая ще се появи отново на тв екран с главна роля в сериала „Ру“. Милионите й фенове са изключително доволни от този факт, но същовременно с това искат с нетърпение да узнаят повече за сюжета за новата поредица.

А той наистина си заслужава, защото ще станат свидетели на необикновена любовна история. Сериалът „Ру“, рекламиран в платформата за дигитално съдържание Gain, вече предизвика голям интерес заради тематиката си.

За последно Мерием Узерли беше видяна по телевизията през 2017г., а на големия екран през 2020г. В новия сериал с нейно участие се влюбват 38-годишната жена и 18-годишен млад мъж – Реян и Юзер. Това е необикновена романтика, против всичко, в крайбрежен град на Егейско море… Юзер е влюбен в 20 години по-възрастната от него Реян. Той е талантливо дете, чиято майка е болна от рак. Реян е омъжена и заедно с мъжа си управляват ресторант „Ру“.

МЕРИЕМ УЗЕРЛИ Е НЕУЗНАВАЕМА СЛЕД ПЛАСТИЧНИТЕ ОПЕРАЦИИ

Поредицата ще разкаже преживяванията на Реян и Юзер, които се влюбват въпреки разликата във възрастта, продължавайки любовнта си, без да се съобразяват с натиска на другите около тях, пише „Галерия“.

От рекламата можем да разберем, че сериалът обещава да даде на зрителите емоционални моменти в една завладяваща история. С резюмето на сюжета и трейлъра, който бе пуснат в интернет мрежата, той веднага предизвика огромното любопитство и с актьорския състав в него, който е впечатляващ. Освен Мерием Узерли и Бурак Беркай Акгюл, в него играе и фамозната Шеввал Сам.

Top
>