Вие сте тук
Начало > Шоу > МИКА ЗАЙКОВА ПРОСТО ЗАБРАВИЛА, ЧЕ Е ОБЕЩАЛА ДА ГОСТУВА НА РАЧКОВ

МИКА ЗАЙКОВА ПРОСТО ЗАБРАВИЛА, ЧЕ Е ОБЕЩАЛА ДА ГОСТУВА НА РАЧКОВ

мика зайкова димитър рачков mika zaikova dimitar rachkov

Култовата Мика Зайкова, която откри 45-тото НС, не дойде в „Забраненото шоу на Рачков“ миналата седмица, след като гостуването й бе промотирано цяла дседмица и феновете й я очакваха с нетърпение.

Когато дойде ред за гостуването на Зайкова, Рачков обяви, че е съобщила, че не може да присъства, защото е в провинцията.

„Дами и господа, 45-тото НС работи по-кратко и от миксер, произведен в Бангладеш. Но ако има нещо, с което ще го запомним, то това е една дама, която с поведението си в деня на откриването доказа, че не само е най-възрастният, но и най-забавният депутат. Любимката на социалните мрежи Мика Зайкова!“, обяви водещият Митко Рачков.

След като на екрана зад него се появи видео с най-култовите реплики на Зайкова в парламента, комикът съобщи, че тя няма да дойде. „Знаем, че я чакате цяла седмица. Аз също. За съжаление, след като потвърди участието си в нашето шоу, г-жа Зайкова неочаквано ни съобщи, че не може да ни гостува, тъй като е в провинцията. То и Горубляне е в проницията, но явно става въпрос за някаква друга провинция. Г-жо Зайкова, каквито и да са вашите мотиви за вашето решение, ние го уважаваме и ще  очакваме провинцията да ви доскучае“, заяви водещият.

МИКА ЗАЙКОВА ВЪРЗА ТЕНЕКИЯ НА РАЧКОВ

Според запознати 79-годишната Мика имала доста ангажименти и съвсем забравила, че е обещала да гостува във вечерното шоу в неделя. Тя отпрашила извън столицата и чак когато от екипа на предаването се свързали с нея, се сетила, че е забравила. За да не обиди екипа, се оправдала, че й се наложило да пътува до провинцията и няма как да пристигне бързо в студиото.

Съобщавайки новината, че Зайкова няма да дойде в слушалката на Рачков бе съобщено, че все пак Мика е дошла за шоуто. Оказа се, че това е Зайка Байкова. В ролята на доайенката на Народното събрание бе влязъл Рафи. Екипът предварително подготвил скеча, очаквайки да сюрпризира Зайкова с нейната имитация, пише Уикенд.

„Въздържайте се от обидни намеци. Аз съм на 63 години без ДДС“, сскастри Байкова водещия, който изрази възхищението си, че тя е на цели 79 години. „Ако видите депутат да трепери за народа, значи е с паркинсон“, бе друг култов лаф на Зайка Байкова.

Top
>