Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ТОП НОВИНА: РАДИНЕЛА ЧУШЕВА СПИРА С КОНКУРСИТЕ ЗА КРАСОТА

ТОП НОВИНА: РАДИНЕЛА ЧУШЕВА СПИРА С КОНКУРСИТЕ ЗА КРАСОТА

радинела чушева radinela chusheva

Известната с огромните си хиалуронови устни миска Радинела Чушева зарадва феновете си на добрия вкус веднага след конкурса „Мис Вселена“, на който представи България тази година. Тя обеща, че никога повече няма да се яви на конкурс за красота след този престижен форум. И накара много хора да си отдъхнат с облекчение.

Ако беше по-влиятелен фактор в „Мис Вселена“, Радинела можеше да предизвика международен скандал, защото без много да му мисли, обяви, че победителката в конкурса не заслужава своята корона. Това е 26-годишната мексиканка Андреа Меса, която по образование е софтуерен инженер.

Тя впечатли журито на форума, но нашето момиче отсече, че е имало и много по-достойни участнички. На чушева й харесали представителките на Филипините, Тайланд, Малайзия, Колумбия и Коста Рика. С думите си тя вбеси мексиканците. „Тук, в Мексико, имаш много фенове, но с този коментар се страхувам, че ще ги изгубиш“  – това предупреждение получи Радинела от своя последователка в социалните мрежи.

ИЗПАДНАЛАТА ОТ “МИС ВСЕЛЕНА” РАДИНЕЛА ЧУШЕВА НАПАДНА ПОБЕДИТЕЛКАТА

„Съжалявам, но не съжалявам. Казвам ви това, което мисля. Повече от 10 дни бях със 73 момичета и все още не знам коя е от Мексико“, не отстъпи от позициите си българката.

А на въпроса дали би участвала в друг конкурс за красота, отговори: „Не. Стига толкова. „Мис Вселена“ е най-добрият. Така че нямам избор“.

Радинела не се притеснява, че не е заела призова място в конкурса. Напротив – тя се гордее с представянето си, особено в кръга,  който участничките се представят, облечени в типично за страната си облекло, пише Уикенд. На въпрос кое типично облекло я впечатлява най-много, Чушева без колебание отговаря „моето“.

Тя пусна запис от представянето си в този кръг, от който става ясно, че носията й е автентична, от 18-и век. По някаква причина престилката е по-дълга от полата, но това не е проблем за миската. Тя уверено крачи по подиума, а в своеобразната „кулминация“ на изпълнението си хвърля над главата си шепа листенца от маслодайна роза.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Miss Universe Bulgaria 2020 (@radinela.chusheva)

Top